15 éves kisgyerekre van ilyen harisnya?
Figyelt kérdés
Szeretnék karácsonyra vásárolni ruhát az egyik ismerősöm fiának. 15 éves kisgyerekre hol kapható bőrszínű harisnya? Lehetőleg nem nejlon mert úgy tudom hogy az a mai fiatalok között ciki.2016. nov. 23. 17:02
32/37 anonim válasza:
hát érdekes, én egy meleget sem ismerek aki harisnyát hordana, csak transzneműt...de az más tészta
33/37 anonim válasza:
En sem! Ne erts felre!
Csupan az itt itelkezok alapjan irtam ezt.
Rokton ezzel jonnek.
Csak olvass ilyen temanal figyelmesen!
34/37 anonim válasza:
szerintem akik azt mondják, hogy harisnyát srác ne hordjon, szimplán azért teszik mert nem igazán áll jól rajtunk
35/37 anonim válasza:
Es szerinted hogyan hordjak?
Nyilvan nadrag alatt es nem rovidnadraghoz vagy szoknyaval!
Nem az a lenyeg hogy nez ki , hanem a funkcio.
Es Tudod! Azt hogy ki mit mond azt magasrol le...m
36/37 anonim válasza:
Acelbetetes bakancs is hulyen nez ki a lanyokon megis hordjak!
Es vajon mi celt szolgal? Mert munkavedelmi funkciot nem tolt be!
37/37 anonim válasza:
az acélbetétes bakancs az ízlés és stílus kérdése, aki hordja az azért teszi mert tetszik neki. a harisnya ellentétben ezzel meg ahogy te írtad, csak praktikus(továbbra se értem miért ha nélküle is tökéletesen megvan az ember.) a legtöbb nő sem hord nadrág alá harisnyát, baromi kényelmetlen lehet. és valóban, nem látszik a nadrág alatt a harisnya, de ha lekerül a naci akkor bizony fog...és azért az elég hervasztó tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!