15 éves kisgyerekre van ilyen harisnya?
T. A kivetelnek! Utolso!
Csak a hiuk nem hordanak mer jesszus fhasza mi is tortenne??
Talan nem ugy allnanak a buszmegalloban mint a fagyottszhar...
azt írtam, h bármelyik ruhaboltba. bszod, ezt hogy lehet máshogy mondani?
"Egy no is hulyen nez ki fiu ruhaba megis viselik mert praktikusak!
A harisnyanal pont eza helyzet." előbb még arról magyaráztál, hogy az férfi ruha és a nők nyúlták le. és teljesen mind1, hogy praktikus-e ha az életben nem venné fel. lehet szenvedni, meg hiúságra fogni, de egy fiú sem fog harisnyát hordani mert szétcikiznék. igen, a mai fiatalság szar, lehet szenvedni emiatt de nem fog ettől megváltozni semmi. kvára nincsenek Mo.-n olyan hidegek, hogy harisnya nélkül mindenki p*csája befagyna, szóval azt sem feltétlen értem miért tartod egy férfin praktikusnak...
22!
Na latod?
Miert viselik a nok a ferfi ruhat? Megirtad! Mert praktikus!
De hogy miert arra mar nem tudsz magyarazattal szolgalni.
Pont ez a helyzet a harisnyaval! Azert viselik a fiuk is es nem rad es a tobbi gyava hiura gondolok akik masnak akarnak megfelelni ,mert kenyelmes a hideg ellen.
Utolso!
Azert Vagyok lepontozva mert a tobbsegnek faj az igazsag!
A tefeled inkabb beall a sorba ,nehogy harcolni kelljen az igazaert!
Kis gyava senkik...
En lennek a hulye mert vedekezek a hideg ellen es En leszharom masok velemenyet mert Magamnak oltozkodom??
Te meg sok minden jobol azert maradsz ki mert mit szol a masik alapon gondolkozol?
úristen és most látom, hogy mennyire veszélyesen hülye vagy...azt a "nők azért hordanak férfi ruhát mert kényelmes" maszlagot nem én írtam, tőled idéztem egy korábbi válaszomból xd azt te írtad, nem én, te ostoba ember xd
de tudod mit, nem érdekel. fogalmam nincs, hogy hány éves vagy, férfi vagy nő vagy-e. ha srác vagy akkor csak hordjad a harisnyádat, aztán ne nagyon reménykedj semmiben...nem tudom ki az aki pl lefeküdne egy harisnyás férfival...én meleg vagyok, de ha a srác akihez felmegyek harisnyában lenne, azzal a lendülettel mennék el tőle és nem hiszem, hogy ezzel más fiú vagy lány máshogy lenne...ne azzal akarj egyedi lenni, hogy "úttörően" öltözködsz mert ezzel szimplán kiröhögteted magad ;) és ezzel nem azt mondom, h be kell állni a sorba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!