Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 éves kisgyerekre van ilyen...

15 éves kisgyerekre van ilyen harisnya?

Figyelt kérdés
Szeretnék karácsonyra vásárolni ruhát az egyik ismerősöm fiának. 15 éves kisgyerekre hol kapható bőrszínű harisnya? Lehetőleg nem nejlon mert úgy tudom hogy az a mai fiatalok között ciki.

2016. nov. 23. 17:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

T. A kivetelnek! Utolso!

Csak a hiuk nem hordanak mer jesszus fhasza mi is tortenne??

Talan nem ugy allnanak a buszmegalloban mint a fagyottszhar...

2016. nov. 24. 14:04
 22/37 anonim ***** válasza:

azt írtam, h bármelyik ruhaboltba. bszod, ezt hogy lehet máshogy mondani?

"Egy no is hulyen nez ki fiu ruhaba megis viselik mert praktikusak!

A harisnyanal pont eza helyzet." előbb még arról magyaráztál, hogy az férfi ruha és a nők nyúlták le. és teljesen mind1, hogy praktikus-e ha az életben nem venné fel. lehet szenvedni, meg hiúságra fogni, de egy fiú sem fog harisnyát hordani mert szétcikiznék. igen, a mai fiatalság szar, lehet szenvedni emiatt de nem fog ettől megváltozni semmi. kvára nincsenek Mo.-n olyan hidegek, hogy harisnya nélkül mindenki p*csája befagyna, szóval azt sem feltétlen értem miért tartod egy férfin praktikusnak...

2016. nov. 24. 18:06
 23/37 anonim ***** válasza:
hagyd csak.. teljesen beteg szerencsétlen 31%-os, nem véletlen van így leszavazva, állandóan osztja az észt. a harisnyákra és leggingsekre van ráizgulva és szerinte egy nő csak magassarkút és szoknyát hordhat.
2016. nov. 24. 21:03
 24/37 anonim ***** válasza:

22!

Na latod?

Miert viselik a nok a ferfi ruhat? Megirtad! Mert praktikus!

De hogy miert arra mar nem tudsz magyarazattal szolgalni.

Pont ez a helyzet a harisnyaval! Azert viselik a fiuk is es nem rad es a tobbi gyava hiura gondolok akik masnak akarnak megfelelni ,mert kenyelmes a hideg ellen.

Utolso!

Azert Vagyok lepontozva mert a tobbsegnek faj az igazsag!

A tefeled inkabb beall a sorba ,nehogy harcolni kelljen az igazaert!

Kis gyava senkik...

2016. nov. 24. 21:23
 25/37 anonim ***** válasza:
nem gondolkoztál el azon, hogy esetleg azért mert fájdalmasan hülye vagy? ja nem, neked túl nagy az egod hozzá, hogy észrevedd magad...
2016. nov. 24. 21:30
 26/37 anonim ***** válasza:
Behalt topic...
2016. nov. 24. 21:38
 27/37 anonim ***** válasza:

En lennek a hulye mert vedekezek a hideg ellen es En leszharom masok velemenyet mert Magamnak oltozkodom??

Te meg sok minden jobol azert maradsz ki mert mit szol a masik alapon gondolkozol?

2016. nov. 24. 21:44
 28/37 anonim ***** válasza:
már miért ne vállalnám fel az őszinte véleményem itt névtelenül, arctalanul? mi érdekem lenne abban, hogy más szintén névtelen és arctalan idegeneknek megfeleljek? amúgyse tudja senki, hogy melyik hozzászóló vagyok én. te egyszerűen csak azért vagy leszavazva, mert irritáló hülye vagy.
2016. nov. 24. 21:50
 29/37 anonim ***** válasza:

úristen és most látom, hogy mennyire veszélyesen hülye vagy...azt a "nők azért hordanak férfi ruhát mert kényelmes" maszlagot nem én írtam, tőled idéztem egy korábbi válaszomból xd azt te írtad, nem én, te ostoba ember xd

de tudod mit, nem érdekel. fogalmam nincs, hogy hány éves vagy, férfi vagy nő vagy-e. ha srác vagy akkor csak hordjad a harisnyádat, aztán ne nagyon reménykedj semmiben...nem tudom ki az aki pl lefeküdne egy harisnyás férfival...én meleg vagyok, de ha a srác akihez felmegyek harisnyában lenne, azzal a lendülettel mennék el tőle és nem hiszem, hogy ezzel más fiú vagy lány máshogy lenne...ne azzal akarj egyedi lenni, hogy "úttörően" öltözködsz mert ezzel szimplán kiröhögteted magad ;) és ezzel nem azt mondom, h be kell állni a sorba...

2016. nov. 24. 21:51
 30/37 anonim ***** válasza:
én is magamnak öltözködöm. és az a srác akinek van ízlése, az nem vesz fel harisnyát, hacsak nem crossdesser. érdekes módon, kiskorom óta nem volt rajtam harisnya, aztán mégse lett bajom belőle és másnak sem...
2016. nov. 24. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!