Szeretnék karácsonyra vásárolni ruhát az egyik ismerősöm fiának. 15 éves kisgyerekre hol kapható bőrszínű harisnya? Lehetőleg nem nejlon mert úgy tudom hogy az a mai fiatalok között ciki.
papnak készül a gyerek vagy mi? csak a saját ízlésemből tudok kiindulni de én inkább mennék pucéran valahova semmint harisnyába :/ 16f
2016. nov. 23. 19:25
12/37 anonim válasza:
Ooooo ! A sok hiu igazi "ferfi" velemenyt alkotott!
A sok tudatlannak uzenem, 1996-ota gyartanak ferfi nejlonharisnyat!!
Google ! Beirod fabio 20 den!
Es miert lenne ciki! Kerdezo!
Urologiara jarni vaganyabb?
2016. nov. 23. 20:20
13/37 anonim válasza:
az egy dolog, hogy gyártanak...női óvszert is gyártanak csak a kutya sem használja :p és attól mert valaki nem harisnyában van nem fog urológián kikötni O.o egy ilyen ismerősöm sincs aki így járt volna xd
2016. nov. 23. 20:38
14/37 anonim válasza:
Ha valaki szeretne hordani akkor biztos nem toled fog ra engedelyt kerni!
Mivel senkinek semmi koze hozza hogy ki mit hord!
Mert nem masnak oltozunk hanem magunknak.
Az ismeroseid biztos fhasza gyerekek,hogy nem faznak.
2016. nov. 23. 20:54
15/37 anonim válasza:
héló, én az elején leírtam, h csak magamból indulok ki. én ha 15-re kaptam volna egy harisnyát, nem csináltam volna vele semmit csak mosolyogva elfogadtam volna de az életben nem venném fel. meg amúgy minek kötekedsz? szerinted csak az nem fázik meg aki harisnyát hord? wtf
2016. nov. 23. 21:13
16/37 anonim válasza:
Nem kotekszem csupan zavar a sok buta ferfi/fiu aki a tudatlansaganak koszonhetoen hiu!
A harisnya mindeg is ferfi ruhadarab volt , eleg csak a tortenelemben olvasni, csak ezt is lenyultak tolunk a nok mint sokminden mast!
Pl. Nadrag! Az nem noies veletlenul? Mivel nok is hordjak??
Az meg hogy egy ruhadarabot az anyaga miatt soroljuk be hogy melyik nem hordhatja az meg valoban szegenysegi bizonyitvany!
Akkor ne vegyunk fel futonadragot sem mert az is nejlon...
Ezen lehet gondolkozni!
2016. nov. 24. 10:42
17/37 anonim válasza:
szerintem azért nem hord a legtöbb fiú/férfi harisnyát mert nevetségesen néz ki :) és az, hogy mi volt a múltba, fölösleges felhozni mert akkor azok a beteg dolgok amik anno voltak simán lehetnének most is mert "há volt régen is". égessünk boszorkányokat, tartsunk néger rabszolgákat, üldözzük a melegeket, legyen ius primae noctis, mert régen ezek tökre oksak voltak
2016. nov. 24. 12:30
18/37 anonim válasza:
és ennek semmi köze a kérdéshez amire én ellentétben veled válaszoltam. te csak elkezdtél kötekedni és vitatkozni(de, ez kötekedés).
2016. nov. 24. 12:31
19/37 anonim válasza:
De nem is tudtal ertelmes valasszal szolgalni!
Csak probalkozol olyan dolgokkal hasonlitgatni amik teljesen elternek egymastol!
Az oltozkodesnek semmi koze a tettekhez!!!!
Egy no is hulyen nez ki fiu ruhaba megis viselik mert praktikusak!
A harisnyanal pont eza helyzet.
2016. nov. 24. 13:26
20/37 anonim válasza:
Turkálóban, bevásárló központban, de biztos nem díjazná ha kisgyereknek neveznéd előtte is. Harisnyát nem hiszem, hogy hordana egy fiú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!