Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzzel lenne érdemes...

Mennyi pénzzel lenne érdemes elindulnom vásárolni?

Figyelt kérdés
Még szinte sosem voltam plázában vásárolni (csak enni meg ilyenek)és szeretnék bevásárolni. Amik mindenképpen kellenek : 2 csizma (boka, térd) 1 vékonyabb kabát, 2 farmer egy fekete mindenképpen, 1 sapka meg egy jó meleg vastag kötött pulcsi. 27ezer forintom van ennyi elég lesz kb? Ennyit kaptam szülinapomra meg névnapomra (karácsonyra nem fogok szinte semmit, mert már kinéztünk egy laptopot azt fogok kapni.)

2016. nov. 4. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most ha van 27000 ft-od akkor hiába írjuk hogy kb a duplája vagy a 3x-osára lesz szükséged ha ennyi mindent akarsz venni. Sajnos hiába mész az "olcsóbb" drága helyekre, sehogyan sem lesz elég. Több dologról is lekell mondanod, vedd számításba hogy mi az amire NAGYON szükséged lenne.
2016. nov. 4. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Vegyel bokacsizmat a Tescoban. 6000 ft kb. Farmer C&A és H&M- ben vannak 3000 Ft korul. Igaz azok nem csicsasak, hanem sima egyszinuek.

Kabat es pulcsi szintén szépek a Tescoban. Raadadul jövő hét végén Joy napok es ezekben mind van 20%. A hosszuszaru csizmarol mindenképpen le kell mondanod.

2016. nov. 4. 16:02
 13/15 anonim válasza:
0%
Egy szebb csizmát nem kapsz 27ezerért,én inkább 87-97ezret javasolnék!
2016. nov. 4. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Idiota ha 27 ezre van minek javasolsz 87 ezret??

Mellesleg egy 14 evesnek minek 50 ezres csizma???

2016. nov. 4. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nos en ma szétnéztem a camponába. Sztem vidd mind a 27 ezret. El fog fogyni :-)

Xs méretű cuccokat neztem. Deichmannban néztem akcios és normal aru csizmat a kettő együtt 10. Farmer a tescoban 2900x2 az 5800

Kötött pulcsi h&m c&a tesco f&f már van 2000 ert is. 2-3 mondjuk,

11 ert meg akciósan kapsz kabit de inkább rövidebb fazont. Javaslom hogy szerezz kupont c& a ba 25% lesz 1 hét múlva.egy 14990 es kabátnál ez már jó lehet. Hmben 9900 ert is volt de rövid nem túl meleg dzsekiszerű.

2016. nov. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!