Szeretnék letenni egy középfokú angol nyelvvizsgát, munka mellett. Merre érdemes elindulnom ez ügyben?
Gondolok itt arra hogy melyik iskola jó stb.
válaszokat előre is köszönöm!
Értem,sokat segítettél,nem is tudtam idáig hogy ilyen széles körben elterjedt ez a Skype tanítás. :O :)
És egy utsó kérdés,hogy hova érdemes jelentkezni a vizsgára?mert látom van egy pár vizsgaszervező csoport,de nem tudom hogy melyiket érdemes választani közölük...
Ecl nyelvizsgák könnyűek és gyakorlat centrikusak, nyeltan nincs is bennük.
gántanárt drágább, de ha akarsz gyorsabban haladtok mint csoportba, nincsen vissza húzó erő, skypos tanulás jó-jó, de én szeretném illetve szeretem a személyes kapcoslatot, virtuálisan tanulni, csak kamerán látom, plusz ugy utlagatom a pénzt... nem tudom. 1 órát vettem így életemben.
"a saját ütemedben haladsz"
Ez az, ami a bolygólakók nagy részénél nem működik. :) Van több nyelvtanár ismerősöm, az egyik egyszer egy fél órát beszélt arról, miért nem tanít felnőttet. :) Felnőtt sosem csinál házi feladatot; az órák felét lemondja, mert indok az mindig van, most lázas volt a gyerek, most félévi zárás volt a munkahelyen, most a feleségem eldugta a jegyzeteimet mert féltékeny lett a jóvágású tanárnőre, ésígytovább végtelen sorban.
Szóval legtöbb embernek kell a sorvezető kényszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!