Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen tanfolyamon/szakon...

Milyen tanfolyamon/szakon érdemes elindulnom, ha UI designer szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy korai a kérdés, hiszen még csak 15 éves vagyok, de már most vannak a fejemben, hogy hogyan nézhetne ki a saját mobil OP rendszerem, vagy különböző programok. Nagyon felkeltette a kíváncsiságomat a szakma, ráadásul a programozástól sem állok messze.

2015. máj. 18. 20:44
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:
Informatikus szerintem. Sokkal többet érsz, ha valóban meg is tudod csinálni azt, amit kitalálsz. Szerintem ez a webprogramozás/webdizájn témakörhöz áll közel.
2015. máj. 18. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, de ma így egyedül (még ha többen is) nekiállnánk akármilyen rendszer fejlesztéséhez, nem lenne hosszú életű a dolog...
2015. máj. 18. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
A grafika és a programozás elkülönül egymástól. Döntsd el, melyik érdekel inkább, a művészet, amit felhasználhatsz más területekre is, inkább tervez, fantáziadúsabb, vagy a kódolás, ahol az eléd rakott sablont működő programmá alakítod. Persze a kettő lehet együtt is, de személyes tapasztalat, hogy erre nem igen lesz időd, és nem túl szerencsés dolog variálgatni a két dolog között.
2015. máj. 19. 01:00
 4/4 A kérdező kommentje:
A tervezés szimpatikusabb... A kódolásba hamar belunnék.
2015. máj. 19. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!