Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzzel lenne érdemes...

Mennyi pénzzel lenne érdemes elindulnom vásárolni?

Figyelt kérdés
Még szinte sosem voltam plázában vásárolni (csak enni meg ilyenek)és szeretnék bevásárolni. Amik mindenképpen kellenek : 2 csizma (boka, térd) 1 vékonyabb kabát, 2 farmer egy fekete mindenképpen, 1 sapka meg egy jó meleg vastag kötött pulcsi. 27ezer forintom van ennyi elég lesz kb? Ennyit kaptam szülinapomra meg névnapomra (karácsonyra nem fogok szinte semmit, mert már kinéztünk egy laptopot azt fogok kapni.)

2016. nov. 4. 12:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát 27 ezer forint ezekre biztosan nem lesz elég. Talán egy turkálóban lenne esélyed ennyi pénzért ilyen sok dolgot venni, de még nem jártam olyan helyen, így nem tudom.
2016. nov. 4. 12:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Ezek amiket írtál egy plázában, szerintem ha az olcsóbbakat keresed is kb. 50ezer forint.
2016. nov. 4. 12:10
 3/15 anonim ***** válasza:

A két csizma kb. 20 ezer ft (darabja minimum 10 ezer)

Vékony kabát minimum 10 ezer

Két farmer kb. 10 ezer (egy farmer 5-6 ezer körül van)

Sapka 2-3 ezer

Vastag, kötött pulcsi minimum 5 ezer ft

2016. nov. 4. 12:13
 4/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen boltokban akarsz vásárolni.

Nekem személy szerint 27e Ft-ba csak egy kabát vagy egy csizma férne bele.

2016. nov. 4. 12:15
 5/15 anonim ***** válasza:

Ebból sztem csak egy kabát jön ki vagy egy bőr csizma. Esetleg deichmannban 2 csizma.

Kb 80 ezer ezek mind gyengebb minőségben 50 ből is kijöhet. Hány éves vagy?

2016. nov. 4. 12:29
 6/15 A kérdező kommentje:
14 vagyok :) Értem. Nekem nem kell igazi bőr csizma meg ilyenenek deichmannos az tökéletes. Olcsóbb helyeken venném nem zara...C&A például hallottam, hogy ár-érték arányban megfelel. De valóban igazatok van. És ha a kabátról lemondanék?
2016. nov. 4. 12:42
 7/15 anonim ***** válasza:

Sajnos az egyik csizmáról is le kell mondanod. Egy csizma, 2 farmer, egy sapka és egy pulcsi kijön 27ezerből.

Vagy veheted a csizmákat kínaiban is, mondjuk darabját 6ezerért, és úgy szűkösen, de ki lehet jönni.

2016. nov. 4. 13:54
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Én ennek a dupláját költöm hetente,szóval én ennyi pénzzel el sem indulnék sehova.
2016. nov. 4. 13:56
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 8. válaszoló! Nem az volt a kérdés, hogy te elindulnál-e ennyi pénzzel vásárolni.

Kérdező! Szerintem nézz be a háda-ba! Ott kapsz olcsón kabátot és pulcsit, és még márkás is, plusz egyedi. A New Yorkerben sokszor le vannak akciózva a farmerek, van, hogy 3ezer Ft-ért lehet kapni. Én benéznék oda is. Vagy a terrnaova is tök olcsó, meg a tally weijl.Csizmát nézd meg a deichmanban.

Hogy mennyi pénzzel indulj el? szerintem vidd el azt a 27eFt-ot, és nézz szét.:) Jó vásárlást!

2016. nov. 4. 14:35
 10/15 anonim ***** válasza:

27ezer Ft kb. csak a turiba elég mindezekre. Még a Deichmannban is, egy normálisabb nem bőr csizma olyan 6-7e Ft, egy farmer meg is szintén annyi. Így már 21e-t elköltöttél csak csizmára meg farmerra.

Én ezek közül próbálnék fontossági sorrendet felállítani:

1) pl. ha van már otthon egy melegebb kabátod, kibírod abban a szezont, nem kell a vékony

2) farmerből, csizmából egyszerre elég egy új.

2016. nov. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!