Mennyi pénzzel lenne érdemes elindulnom vásárolni?
A két csizma kb. 20 ezer ft (darabja minimum 10 ezer)
Vékony kabát minimum 10 ezer
Két farmer kb. 10 ezer (egy farmer 5-6 ezer körül van)
Sapka 2-3 ezer
Vastag, kötött pulcsi minimum 5 ezer ft
Attól függ, milyen boltokban akarsz vásárolni.
Nekem személy szerint 27e Ft-ba csak egy kabát vagy egy csizma férne bele.
Ebból sztem csak egy kabát jön ki vagy egy bőr csizma. Esetleg deichmannban 2 csizma.
Kb 80 ezer ezek mind gyengebb minőségben 50 ből is kijöhet. Hány éves vagy?
Sajnos az egyik csizmáról is le kell mondanod. Egy csizma, 2 farmer, egy sapka és egy pulcsi kijön 27ezerből.
Vagy veheted a csizmákat kínaiban is, mondjuk darabját 6ezerért, és úgy szűkösen, de ki lehet jönni.
Kedves 8. válaszoló! Nem az volt a kérdés, hogy te elindulnál-e ennyi pénzzel vásárolni.
Kérdező! Szerintem nézz be a háda-ba! Ott kapsz olcsón kabátot és pulcsit, és még márkás is, plusz egyedi. A New Yorkerben sokszor le vannak akciózva a farmerek, van, hogy 3ezer Ft-ért lehet kapni. Én benéznék oda is. Vagy a terrnaova is tök olcsó, meg a tally weijl.Csizmát nézd meg a deichmanban.
Hogy mennyi pénzzel indulj el? szerintem vidd el azt a 27eFt-ot, és nézz szét.:) Jó vásárlást!
27ezer Ft kb. csak a turiba elég mindezekre. Még a Deichmannban is, egy normálisabb nem bőr csizma olyan 6-7e Ft, egy farmer meg is szintén annyi. Így már 21e-t elköltöttél csak csizmára meg farmerra.
Én ezek közül próbálnék fontossági sorrendet felállítani:
1) pl. ha van már otthon egy melegebb kabátod, kibírod abban a szezont, nem kell a vékony
2) farmerből, csizmából egyszerre elég egy új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!