Ciki, ha lány létemre férficipőt veszek?
[link] Ezt néztem ki, nőiben sehol nem találok, pedig már vagy 5 oldalt végignéztem.
Anya azt mondja, hogy gáz, ha férficipőt veszek, de nekem nagyon tetszik...
Szerintetek?
Csatlakozom az elottem szolohoz!
Isten orizz az ilyen "lanyoktol"..
te tényleg eltértél a tárgytól, itt csak a divatról volt szó, ennek semmi köze pl. a családon belüli magázódáshoz, a gyerekneveléshez vagy mondjuk mert a párod meghallgat téged!
itt szimplán csak arról van szó, hogy a pasik egy része úgy néz ki lassan mint egy csaj, egyes csajok meg kiköpött pasiutánzatok (pl. felnyírt haj, vagy mondjuk jelen esetben férfi ruházat!)
lassan már azt se lehet eldönteni egy emberről, hogy milyen nemű!
ez a szégyen!
"de ott ugyanúgy igaz, hogy nem baj ha egy nő nem hord magassarkút és rúzst, és nem baj ha egy férfi nem hord szakállat vagy kicsit jobban ad magára."
kimondta, hogy egy nő attól nő, hogy pl. magassarkút hord és rúzzsal keni ki magát? ez csak külsőség! nem ezektől a vakolatoktól és álcáktól lesz valaki igazi nő!!
és egy pasi se a szakálla miatt igazi férfi!
Egyébként hordjon mindenki azt, amit akar, teljesen felesleges feltenni ezért kérdéseket, hogy ciki-e vagy sem, mert van akinek igen, van akinek meg nem!, ha megszólják érte, akkor vállalja érte a felelősséget, mindenki úgy csinál majmot magából, ahogy akar.
Ezért lenne egy kérdésem azokhoz, akik szerint nem gáz, hogy nőként férfi cuccokat hordanak:
ha majd gyermeketek lesz, neki is ezt a mintát fogjátok átadni, hogy nyugodtan kislányom/kisfiam, válasz csak az ellenkező nemű ruházatból is magadnak?
Ez jo volt 17-es!
Foleg az utolso mondatod!!
A sok beteg erre vajon mit lep..?
"kimondta, hogy egy nő attól nő, hogy pl. magassarkút hord és rúzzsal keni ki magát? ez csak külsőség! nem ezektől a vakolatoktól és álcáktól lesz valaki igazi nő!! "
Akkor meg nem mindegy?
Mert persze az meg nőies ugye ha egy férfi cipőt vesz fel?
Vannak nőiben lapossarkúak.
Nem kell kiforgatni a szavaimat.
Attól, hogy nem magassarkútól lesz valaki nő, attól még nincs megengedve hogy férfi kelléket vegyél fel.
A kérdésemre pedig nem válaszoltál. Bár szerintem úgy is tudom. Sajnálom a leendő gyermekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!