Lányok! Milyrn ékszert hordjon egy fiú?
Figyelt kérdés
Egy 14-16 éves srác milyen ékszert hordjon? Milyen stílusut,és mivel(ruha)??
Kepet is kuldhettek!
2016. okt. 31. 15:11
1/8 A kérdező kommentje:
Valamint ha nyaklancot akkor milyen hosszuságut, anyagut, medállal-e, ha igen akkor milyennel? Karkötot akkor milyen anyagut? Órát milyen szíjjal? Stb...
2016. okt. 31. 15:25
2/8 anonim válasza:
Szerintem leginkább semmilyet, nálam az óra nem számít ékszernek, szóval azt nyugodtan. Esetleg egy diszkrét nyaklánc még elmegy, de nem tetszik a srácokon a feltűnő, csicsás ékszer.
3/8 anonim válasza:
Óra meg valami bőr karkötő esetleg
Vagy vannak ezek a dögcédula szerű nyakláncok, azt még el tudom képzelni
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor egy óra (bôr vagy fémszíjas),egy bôr horgonyos karkötô meg egy valamilyen bôr nyaklânc akkor még elmegy? Nem tul sok?
2016. okt. 31. 17:29
5/8 anonim válasza:
Nekem de. Én egyedül egy órát veszek fel. Mivel imádom az órákat van egy pár, hogy mindenhez menjen.
7/8 anonim válasza:
Amilyet szeretne; szerintem.
Nekem nincs is különösebb bajom vele, ha mondjuk van rajta óra + pár karkötő, és akár gyűrű, vagy nyaklánc.
Azt aggat magára, amit akar.
8/8 anonim válasza:
Engem különösen nem zavar, ha bármilyen van rajta, bár ez stílustól függ. Egy elegánsabb ruhához (ing, vászonnadrág, pulcsi, vagy hasonló) maximum egy órát tudok elképzelni, de egy rockosabb összeállításhoz (farmer-esetleg fekete farmer-, bőrdzseki, póló) a bőrkarkötő simán megy (mondjuk én olyan vagyok, hogy számomra bárminemű bőrkarkötő unisex-szerintem ez így is van-, tehát a bőrkarkötőkért odavagyok, és imádnám látni egy pasin, főleg fekete színben) ugyanígy egy grunge (kockás ing, vászonnadrág vagy farmer, sportcipő) stílusú öltözékhez is el tudok képzelni egy barna bőrkarkötőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!