Vettem a H&M-ben két ruhát és egy ékszert de megbántam. Vissza veszik?
Figyelt kérdés
Rajtuk van az árcédula is. A pénzt ilyenkor vissza fizetik? Vagy le tudom vásárolni?2015. okt. 10. 23:42
2/13 anonim válasza:
Háromnapos szabály már rég a múlté, s nem is erre vonatkozott. Nem kötelesek visszavenni. Ők nem hibáztak, miért lenne érdekük a te hibádból elbukni a dolgot?
3/13 hosszúhajú válasza:
azért szerintem próbáld meg.nincs mit veszteni.
4/13 A kérdező kommentje:
És mit mondjak? Menjek oda a szoknyával, felsővel, nyaklánccal és mondjam hogy..?
2015. okt. 11. 00:44
5/13 anonim válasza:
Bocsi, mégse jo a méret
Ennyi
Es a h&m-Ben van egy olyan lehetoseg, hogy ha 1 hónapon belül visszaviszed eredeti blokkal, akkor visszaveszik
6/13 opened paradise válasza:
Eu-s szabály,még indokolnod se kell,asszem egy hónapig.
Ha nagyon akarsz valamit mondani,mondd,hogy ajándék volt és nem tetszett az illetőnek.
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 11. 12:38
8/13 anonim válasza:
opened paradise nyilván hitelt érdemlően alá is tudja támasztani az állítását. Én megmaradok amellett, hogy nem kell cserélniük.
9/13 opened paradise válasza:
10/13 pinkpancser válasza:
Jó tudni, hogy ilyen is van. Egy piros pont a cégnek, ha be is tartják!
Viszont a szövegértéssel van egy kis baj. Mintha nem említenének semmilyen EU-s szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!