Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem a H&M-ben két ruhát és...

Vettem a H&M-ben két ruhát és egy ékszert de megbántam. Vissza veszik?

Figyelt kérdés
Rajtuk van az árcédula is. A pénzt ilyenkor vissza fizetik? Vagy le tudom vásárolni?
2015. okt. 10. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg betartják :)

Múltkor anya visszavitt egy pulcsit es visszakaptuk az arat :D

2015. okt. 11. 19:05
 12/13 opened paradise ***** válasza:
A kettő két külön dolog. Az európai unióba lépés óta arra is más szabályok vonatkoznak (meg nem keresem,hogy pontosan mik, de úgy emlékszem,hogy az is 30 napot garantál) de mivel itt ez is H&M ,tök mindegy,hogy más üzletekre mi vonatkozik,ezzel is be tudtam bizonyítani.
2015. okt. 11. 19:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kereskedőként, de üzlettel rendelkező boltban dolgozom. Internetes rendelés esetén 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól.

Egyszerű bolti vásárlás esetén az ügylet a fizetés pillanatával lezárul.

Az miért jelentsen veszteséget a boltnak, ha a vevő bizonytalan?

Egyébként belső szabályozás, üzletpolitika eltérhet a törvényi kötelezettségtől, de csak a vevő javára.

Többletet vállalhat a cég, kevesebbet nem. Ezek szerint a H&M valamely megfontolásból vállalta ezt a 30 napos visszavételt.

2015. okt. 11. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!