Miért nézik le az emberek a divatosan öltözködő lányokat?
Milyen szerencse hogy nem ilyen fap*csa minden nő mint sunshinedoll mert különben az emberiség már rég kihalt volna. Havonta egyszer felnézek ide és mindig valami oltári nagy okosságot olvasok tőle(d).
HA van barátod akkor csókold meg érte a lábát mert téged elviselni 24/7 nem lehet egyszerű, ha meg nincs akkor értem hogy miért LoL
Ha jól áll neki a ruha miért nézném le? Persze van aki olyan ruhát vesz fel ami nem illik hozzá és hülyén néz ki, látszik rajta hogy csak azért veszi fel mert fúúú ez divat.
Meg aztán van aki azt hiszi ő ettől valaki, én csak feketébe járok, olyan goth/rock stílusban és nagyon sokszor megesik hogy az ilyen "divattinik" (általában a 16 alatti korosztály) úgy néz rám mint a cipője talpáról levakart kutyaxarra, olyan "mit képzelsz hogy így merészelsz elém kerülni, én jobb vagyok nálad" persze aztán ha ugyanúgy néznek vissza megy a durcizás.
De most ha jól áll neked a ruha és közben nem olyan fejet vágsz minta most öltem volna meg anyádat most minek nézznélek le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!