Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet kevés pénzből is divatos...

Lehet kevés pénzből is divatosan öltözködni?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy mindig is nagyon adtam a külsőmre, divatos, igényes ruhákban jártam. Több mint 4 évig itthon voltam a két gyerekemmel, most ismét munkába fogok állni. De már nem tehetem meg, hogy veszek magamnak 40-50 ezerért valami divatos kabátot, vagy huszonezrekért körömcipőt, mert már nem fér bele a keretbe, fontosabb, hogy a két kicsimet felruházzam.

Sokan mondják, hogy lehet márkás, igényes ruhákat használtan is venni, akár a neten is, sokan eladják fillérekért a szinte új ruhadarabjaikat, cipőket.

Soha nem vettem még így, na meg attól is tartok, hogyha megvennék valami újszerű, márkás kabátot pl., az biztos, hogy nem mostani darab, szóval ilyen több éve volt adott üzletben az aktuális trend. Nem leszek nagyon gagyi, olcsó egy 5-6 éve megjelent márkásabb kabátban? Gondolom más sem évente cseréli a téli kabátjait, vagy a drágább szövet kabátjait, legfeljebb a milliomosok.

Szerintetek fel tudok öltözni márkás, divatos ruhákba a netről is?

Ilyen olcsó, kínai, meg tömegcuccoktól irtózom, nagyon hozzászoktam, hogy parfümökből, smink cuccokból is a jobb minőséget veszem, de most már nem egyedül vagyok, négy ember között oszlik meg a bevételünk, így muszáj lejjebb adnom.

Köszönöm előre a válaszokat.

2016. szept. 23. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem létfontosságú, hogy márkás legyen a ruha. Én használtan sose vennék ruhát se neten, se sehol. Ki tudja ki hordta. Viszont ha szétnézel kínai üzletekben is vannak jó dolgok, vagy ha márkásabbat akarsz akkor new yorker, h&m stb. Én volt hogy bolhapiacon találtam szép felsőket 500 forintért, vagy jó cipőt 2000-ért, tehát tényleg lehet kevesebb pénzből is, ha nem az számít, hogy márkás legyen. Kicsit felesleg is, mint pl most az Adidas cipők, 10-ből 8 ember azt hord az utcán. 21/L :)
2016. szept. 23. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Próbálj egyszerű alapdarabokat vásárolni, pl fekete blézer, néhány csinos egyszínű ing, sötét farmer, szövetkabát. Ha letisztult visszafogott ruhadarabokat veszel könnyű őket egymással kombinálni, fast fashion boltokat ajánlom, ha nem akarsz kínaiba menni, h&m, orsay. Nem kell full menő márkásnak lennie az adott ruhának, ha jó ízléssel rendelkezel. ÉS parfumből is vannak olcsóbb jó illatúak. Összességében csak jó ízlés kell hozzá. A neten tudsz inspirálódni.
2016. szept. 23. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Ugyanígy vagyok ráadásul kihíztam az xs es 34 es ruhácskáim kabijaim.így most ciki nem ciki én 2 éve a bershkabol,hmből, zaraból, pull and bearbol oltozkodom. Ők 30 napig mindent visszavesznek.persze úgy viszem vissz hogy ne vegyek észre hordtam és max 3-12 napig van csak nalam egy adott darab.1-2x veszem fel.tök jó mert mindig uj cuccom van. Sajna a gyerekruhákkal ezt nem tudom megcsinalni csak neha neha.
2016. szept. 23. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Én max 350-ért szoktam venni ruhákat egy turkálóban, sokszor ennél olcsóbban. Csupa márkás, új darab, ráadásul olyan cégek által gyártott ruhák, amiket Magyarországon nem is lehet kapni.

Alapdarabokat szoktam venni, amiket aztán sokféleképpen tudok kombinálni és feldobni 1-1 ékszerrel. Egyébként meg nem kell a legaktuálisabb trendben öltözködni, legyen egyéniséged.

2016. szept. 23. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Kedves 4es...hányok tőled...
2016. szept. 23. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Meg sosem voltam hasonlo cipoben de igy kivuallokent a Zara ami olcso illetve a Mango szoval ha te lennek valahol ott keresgelnek. Oszinten szolva sztem az ember vegyen minosegi kabatot, vannak learazasok szoval nyilvan meg lehet olcsobban venni es ha jo minoseg akkor evekig kitart:-)

Sztem ezt meg lehet engedni gyerek mellett, az alapdolgokra pedig nem erdemes sokat kolteni (feher ing stb).

2016. szept. 23. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös: egészségedre:D
2016. szept. 24. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, most nézem...a hármasra gondoltam, aki visszaviszi a ruhát, amiben már büdösödött pár napot.
2016. szept. 24. 15:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem csak én rengetegen
2016. szept. 24. 16:48
 10/10 anonim válasza:
szia! én turkálóból és más üzletekből is szoktam öltözködni kivéve a kínait (hasonlóan irtózom tőlük, sőt ha bekell mennem egy kínaiba a szagtól is rosszul vagyok) bár ott is kilehet állítólag fogni jó ruhákat, de 1 hamar tönkremennek 2 már olyan árban vannak a ruhák, cipők, mint egy H&M-ben vagy éppen Deichmannban, sőt más üzlet sokszor még olcsóbb is! Szóval mint mondtam turkálóból is öltözködöm, valamiért akkora szerencsém van, hogy pl ősszel megveszek egy ruhadarabot és az tuti, hogy tavaszra divatba jön, illetve alapdarabokat szoktam venni egy farmer vagy kötött pulcsi, blézer, fehér ing és még sorolhatnám több évig divatban van az adott szabás, fazont. Sokszor veszek olyan ruhákat, amin még a címke is rajta van. Tavaly ősszel vettem egy szövetkabátot 750 ft-ért egy turiba mindenki elvolt ájulva tőle, hogy milyen gyönyörű, egyszer csak megpillantottam egy ugyanolyan kabátot egy menőbb butikba és ott kerek 40ezret kértek érte 10% engedménnyel! Nagyon szeretek vásárolni még a H&M-ben is pl. most is a leárazáson 999ft ért vettem felsőket vagy a Tesco F&F- es ruhái is trendinek számítanak még évekig és ott is nagyon nagy leárazások szoktak lenni. Ha új ruhákat szeretnél résen kell lenni mert nagyon nagy leárazások szoktak lenni... Na meg a mostani világban trendi lehetsz még a nagyanyád ruháiban is csak megfelelő kiegészítők kellenek hozzá, nézz végig egy nagyobb város utcáján, hogy milyen öltözködésű emberek vannak és meríts ihletet belőlük, természetesen nem bolyhos mackónadrág vastag zokni hegyesorrú magassarkús igénytelen (vagy sajnálatos esetben nem jut ruhára pénz) nőkre gondolok! Egyetemre járok nincs olyan hű de sok pénzem ruhára, illetve spórolós mivoltomból nem vennék meg 30-40 ezres ruhákat, de mindig megdicsérnek, hogy milyen csinosan öltözködöm! :)
2016. szept. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!