Lehet kevés pénzből is divatosan öltözködni?
Az a gondom, hogy mindig is nagyon adtam a külsőmre, divatos, igényes ruhákban jártam. Több mint 4 évig itthon voltam a két gyerekemmel, most ismét munkába fogok állni. De már nem tehetem meg, hogy veszek magamnak 40-50 ezerért valami divatos kabátot, vagy huszonezrekért körömcipőt, mert már nem fér bele a keretbe, fontosabb, hogy a két kicsimet felruházzam.
Sokan mondják, hogy lehet márkás, igényes ruhákat használtan is venni, akár a neten is, sokan eladják fillérekért a szinte új ruhadarabjaikat, cipőket.
Soha nem vettem még így, na meg attól is tartok, hogyha megvennék valami újszerű, márkás kabátot pl., az biztos, hogy nem mostani darab, szóval ilyen több éve volt adott üzletben az aktuális trend. Nem leszek nagyon gagyi, olcsó egy 5-6 éve megjelent márkásabb kabátban? Gondolom más sem évente cseréli a téli kabátjait, vagy a drágább szövet kabátjait, legfeljebb a milliomosok.
Szerintetek fel tudok öltözni márkás, divatos ruhákba a netről is?
Ilyen olcsó, kínai, meg tömegcuccoktól irtózom, nagyon hozzászoktam, hogy parfümökből, smink cuccokból is a jobb minőséget veszem, de most már nem egyedül vagyok, négy ember között oszlik meg a bevételünk, így muszáj lejjebb adnom.
Köszönöm előre a válaszokat.
Én max 350-ért szoktam venni ruhákat egy turkálóban, sokszor ennél olcsóbban. Csupa márkás, új darab, ráadásul olyan cégek által gyártott ruhák, amiket Magyarországon nem is lehet kapni.
Alapdarabokat szoktam venni, amiket aztán sokféleképpen tudok kombinálni és feldobni 1-1 ékszerrel. Egyébként meg nem kell a legaktuálisabb trendben öltözködni, legyen egyéniséged.
Meg sosem voltam hasonlo cipoben de igy kivuallokent a Zara ami olcso illetve a Mango szoval ha te lennek valahol ott keresgelnek. Oszinten szolva sztem az ember vegyen minosegi kabatot, vannak learazasok szoval nyilvan meg lehet olcsobban venni es ha jo minoseg akkor evekig kitart:-)
Sztem ezt meg lehet engedni gyerek mellett, az alapdolgokra pedig nem erdemes sokat kolteni (feher ing stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!