Miért nézik le az emberek a divatosan öltözködő lányokat?
ízlések és pofonok, nyugi, nem mindenkinek fog tetszeni, ahogy felöltözöl, akár a divatot követed, akár nem.
szokj hozzá ehhez.
lányoknál igen, lehet az irigység miatt is.
remélem van egyéni stílusod, mert ha tényleg a divatot követed, akkor tömegcikk a stílusod.
A mai divatrol ez jut eszembe:
Tudogatya,beturt feszulos polo,ra valami kardigan, vagy ha mar igy divatba jott, kockas ing, undorito fos zold szinu kabat, es a lanyok 70%-ka koveti is ezta divatot, szoval ha te is egy tomeglany vagy akkor nyilvan ezert kapod a rossz kritikat..
"olcsó hatású ruhát nem veszek fel"
na itt a probléma, a gondolkodásod..egy beképzelt felszínes csaj lehetsz, én is lenéznélek
Nem hinnem hogy barki is lenezne mert divatos vagy.
Egyszerűen csak egy ertelmes embernek mas erdeklodese is van mint a ruhak.
Azok sajnalatrameltoak, akiknek csak a divat az erdekes, semmi mas.
Az a baj hogy a divat nem feltétlenül néz ki jól, legalábbis a férfiak szerint az hogy a lányok mit gondolnak nem tudom.
Amikor egy lány a magassarkúhoz felvesz egy vádliközépig feltűrt nadrágot az szerintem egyáltalán nem néz ki jól. Vagy éppen a régi Western filmeket idéző kabát rojtokkal és boldog boldogtalan 2 centis szemüvegkeretet vesz mert az a divat ha jól áll neki ha nem.
Szerintem nem arra kellene büszkének lenni hogy valaki divatos, mert erre bárki képes aki ugyan azt veszi fel mint a másik 100 vagy 1000, hanem arra hogy tudja hogy mit akar és az aktuális divatból ki tudja venni azt a pár értelmes fazont ami jól is néz ki és nem csak ,,menő" és jól is áll rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!