Hol van jó turkáló Szombathelyen, ami még megfizethető?
Ha lehet, hozzávetőleges árat is írjatok!
Köszönöm!
Sárváron van egy nagyon jó turkáló, a volt River helyén, utána valami Luxor lett a hely neve, most fogalmam sincs, akörül van egy irtó jó turkáló, szinte vadonatúj ruhák, elég olcsón, 100-1000/2000 áron.
Ráadásul barátnőm itt vett egy rövidnadrágot és talált a zsebébe 500 €-t :D:D
Én találnék 500 Eurot... Életem egyik legszebb napja lenne:)
Szombathelyi turit nem tudsz? Vagy valaki más?
Szhelyen sajnos nem tudok :S Inkább Sárváron vagyok jártas:D:D
celli vagyok, és inkább odajárok mint szhelyre :D
Ha valakit esetleg a későbbiekben érdekel: ma megvolt a nagy turi-túránk.
1. Szombathely-vasútállomás: egész jó dolgok, vállfás 490-790, itt vannak többnyire a csinibb dolgok, jó ingek, nyári ruhák. Van kilós is, 1890/kg, cipőre, táskára, itt annyira nem találtunk semmi érdemlegeset, de lehet, hogy árucserekor jobb a helyzet.
2. 14 emeletes alatt: azt hiszem minden 2500/kg, de blúzokat szinte nem is találtunk, csak pamut pólókat, de azt rengeteget, vállfára vannak felakasztva (de kilós áron), úgyhogy nagon gyorsan át lehetett nézni.
3. Órásház, Domus: sajnos erre már annyira nem volt időnk, de nagyon szép szoknyák voltak, ide is érdemes benézni, van kilós és darabáras is. Mellette pedig egy kínaiban voltak 1000Ft-os farmerok, és azok s tök jók voltak!
Állítólag az Erdei út 13. alatt is van egy nagyon jó turi, de sajnos ide nem sikerült eljutni, majd legközelebb!
Addig is várom a tippeket még:):)
Bon Marché Használtruha áruház, Király utca
Second hand: Király u., Erdei út
Angol turi: Kőszegi, Petőfi, meg egy van ki, a vasút fele
Háda használt ruha, Petőfi S. út 41. (a könyvtárnál)
vasútállomáson kint
Órásháznál
A Fő téri kis spárnál bent az épületben bal oldalon.
Kapásból ennyi, ha valaki tud még valamit, szóljon:) Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!