Egy pedofilnak jogos igénye lehet-e, hogy valakivel szabadon beszélhessen?
Figyelt kérdés
Hogy kibeszélhesse a gyerekek iránti vágyait, megértő társakra vagy közösségre találjon. Nem bűnszövetkezetre gondolok, hanem olyan emberekre, akik elfogadják és segítenek túlélni.2020. aug. 16. 08:54
2/33 anonim válasza:
nem,a pedofiliáját kezelni kéne,nem pedig lelkizni vele. azt is kezeltetni kéne aki elfogadja a pedofílt.
3/33 anonim válasza:
Szerintem a terapeutájával kibeszélheti ezeket.
4/33 A kérdező kommentje:
Mással nem? És ha nem jár terápiába? Lehet, hogy annak akadálya van.
2020. aug. 16. 08:59
5/33 anonim válasza:
Kizàrólag akkor, ha ez a személy a klinikai szakpszichológusa.
6/33 A kérdező kommentje:
Megindokolnád, hogy miért kizárólag akkor?
2020. aug. 16. 09:01
7/33 anonim válasza:
Ha nem pszichológussal beszéli ki ezeket az érzéseit, fenn áll a veszélye annak, hogy a "jó baràtja" majd elkezdi vígasztalni és nem betegként tekint rà. Egy laikus nem tud teràpiàs segítséget nyújtani, csak hallgatni tudja az illetőt, de attól, hogy kibeszéli a beteges vàgyait, még nem lesz kezelve az adott személy. Pedig ezt az állapotot kezelni kell. Vannak helyzetek, amikor az elfogadás nem opció.
8/33 anonim válasza:
Közösségük??? A pedóka-klubra gondolsz..., akikkel vadászhatnak a nehéz időkben...
Én a kaszást javaslom a társadalmunk s saját maguk védelmében.
9/33 A kérdező kommentje:
Világosan leírtam, hogy nem bűnszövetkezet.
2020. aug. 16. 09:05
10/33 anonim válasza:
Megértő társra, meg közösségre se találjon, mert kb olyan lesz, mint a feminácizmus, meg a melegek, leszbikusok fóruma, gyülekezete.
Mondom, megérem még, hogy a pride mellett lesz még nekrofil felvonulás is kihantolt zombikkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!