Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy szokatlan kérdés csajok!...

Egy szokatlan kérdés csajok! ) ) ) ) Ma már vettetek föl csizmát? Vagy holnap fogtok? Ha igen akkor milyet?

Figyelt kérdés

2016. okt. 5. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Reggel öt fok volt, persze hogy csizmát vettem. Délben már nem.
2016. okt. 5. 22:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Még edzőcipőt hordok. Nekem még nincs hideg.
2016. okt. 6. 10:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Térdig érő csizmát vettem fel tegnap, de vékny nagyon, semmi bélés. Szal nézhetnek rám furán, inkább átmeneti divatcsizma, télen max nahyon vastag térdzoknival hordani, különben szét is fagyna a lábam benne.
2016. okt. 7. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem még csak a bokacsizma indokolt, vagy a bakancs.

a hosszú csizmához még nem túl télies az idő - az a helyzet, hogy reggel hűvös van, és fázik az ember lába, de délutánra teljesen kellemes az idő, és akkor meg aztán rendesen befűtenek a csizmában :)

még belefér a könnyed cipő, bár nem lehet megbotránkozni azokon se, akik csizmát húznak - lehet fázósabbak, az is lehet, hogy otthonról hajnalban jönnek el és éjjelre érnek haza. inkább ne fagyjanak meg, mint a "trend" meg mi az ami illik...

de ha van más is, és nem a helyzet kényszerít, tényleg fölös csizmit húzni (még)

2016. okt. 10. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!