Ti is azt vettétek észre, hogy nagyobb ruhákat készítenek a méretezésekhez képest vagy csak szerintem van így?
igen, ezt én is észrevettem. pár éve még M/L méreteket vettem inkább és igaz, hogy azóta fogytam valamennyit, na de nem annyit, hogy most még gyakran az S is nagy legyen. az a vicc, hogy nem vagyok csontsovány, hozzá még magas is vagy és tényleg néha kell az XS-es méret. akkor mit csinálnak az igazán vékony, alacsony lányok?
mostanában minden oversized meg bő fazonú.. na de ennyire?? a zarában a múltkor az XS-es rövidgatya bő volt a derekamra, pedig nem is 60-as. nem értem ezt.. mondjuk még mindig jobb érzés, mint amikor olyan a számozás, hogy a 38-as farmer kb ránézésre 8 éves kislányokra megy csak fel.
Egyrészt azért van, mert sok nő szívesebben vásárol olyan helyen, ahol legyezi az önbizalmát, hogy ő S-es ruhába is belefér...
Másrészt van egy olyan tendencia is, hogy egyes nők olyan ruhákat vesznek fel, ami egy 10 évesre is kicsi lenne. Gondolok itt pl a 10 centi magas pici nacikra, a hát közepéig érő hónaljmelegítő kis farmerkabátkákra, köldök felett végződő szoros, apró pólókra, sípcsont közepéig alig érő skinny farmerokra. Persze, hogy nagy így a S is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!