Egy szokatlan kérdés csajok! ) ) ) ) Ma már vettetek föl csizmát? Vagy holnap fogtok? Ha igen akkor milyet?
Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 17:23
1/14 anonim válasza:
Felvettem az új 14centis sarkú platformos Buffalo csizmámat,amivel jól meglehetne rugdosni a perverzeket!
2/14 A kérdező kommentje:
Woowww :)))
2016. okt. 5. 17:29
3/14 anonim válasza:
nem, tornacipőben próbálom elhitetni magammal, hogy még nincs itt a csúnya tél
5/14 anonim válasza:
Még egy hónapig nem is gondolkodom csizmán. Az télire való, most pedig ősz van. Mit vennék fel akkor igazán hidegben, két csizmát mindkét talpacskámra?
6/14 anonim válasza:
Tornacipot vettem fel, de gondolkoztam csizman, (Bakancs-gumicsizma fele) az eso miatt. Egyik osztalytarsam mar szeptemberbe csizmát, jobban irva bakancsot viselt, tehat ez elozo egy nagy hulyeseget irt. Van mar olyan hideg, hogy csizmát huzzunk fel.
7/14 anonim válasza:
Számomra a 10- 15 fok nem csizmaido.
8/14 anonim válasza:
7,
10 fok alatt volt (itt) egész nap, plusz a széltől még hidegebb volt érzetre.
De még nem hordok csizmát. De nem azért mert nem lehetne, hanem szimplán még nem vettem elő.
9/14 anonim válasza:
Bokacsizmát, de inkább magas szárú cipőre hasonlít.
10/14 anonim válasza:
Bokacsizmát és vékony bakancsot viselek lassan 2 hete. Egyáltalán nem meleg, olyan vastag kb mint a tornacipők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!