Nem baj ha noi farmert veszek ferfi helyett? Mert az olcsobb es jobban nyulik amitol kenyelmesebb.
Nem konkretan a nok, hanem azok akik oket preferaljak!
Ez azert nem csak a nokrol hanem Rolad is szol kedves utolso!
Nem kell kezeltetni Magam, erre mindenki rajon ha egy kicsit jobban odafigyel a korulotte zajlo dolgokra!
En figyelek es ezert Te orvoshoz kuldenel , minthogy eszre venned az egyoldalusagot!!
Érdekes módom mégis csak a nőket említetted eddig.
Egyébként én is nő vagyok,és azért javasoltam az orvost,mert baromira nem tudod kezelni az adott helyzetet.Vegyem észre az egyoldalúságot?
Már leírtam ezelőtt is,hogy rengeteg atrocitás ért már a férfiak miatt.
Többször megfogdostak már,volt olyan,hogy a buszmegállóban vártam és egy pasi kirakta a fenekét az ablakba és még rám is kiabált,hogy nézzek rá,olyan is volt már,hogy az úton kiabáltak utánam,mert csapatban jaj de menő a haverok előtt.És mindezt úgy,hogy akkoriban nem is öltöztem egyáltalán nőiesen(sőt több atrocitás még akkor történt,amikor kiskorú voltam,szóval még annyira se voltam nőies,mint most)
Ha valakinek lenne oka a hisztizésre az én vagyok.
Téged hány nő molesztált már életedben?
Hányan fogdostak meg?
Hány nő kiabált utánad az úton?
Ha én mindezek ellenére képes vagyok tisztelettel és előítéletmentesen állni a férfiakhoz(pedig ti többet ártottatok a női nemnek,mint mi nektek),akkor te is viselkedhetnél felnőtt módjára attól függetlenül,hogy a csúnya kettős mérce miatt páran beszólnak neked a nadrágod miatt,ha elmondod,hogy az női(mert amúgy egyáltalán nem látszik)
Mindkét nemet érinti a kettős mérce,fogadd el.Csak vannak azok,akik ezt normálisan kezelik és szimplán úgy élnek/öltözködnek,ahogy a legjobbnak gondolják és közben gyűlölködés mentesen elmagyarázzák a többieknek,hogy miért élnek így és ez miért jobb,meg vannak a szélsőséges feministák meg a nőgyűlölők,akik mindenért a másikat hibáztatják és csak csapatban szitkozódnak.
Engem nem erdekel hogy Teged milyen atrocitasok ertek!
Ezt mar egyszer elohoztad es akkor is leirtam a valaszomban ugyan igy!!!
Ne keverjuk a ruhazkodast mas teruletekkel!
Nem fogom ismetelni onmagam Veled egyutt , most is azon allasponton Vagyok amit az elozo irasomban megfogalmaztam!
De ha téged nem érdekel a nőket érintő kettős mérce/ a nőket érintő atrocitás,akkor mi miért foglalkozzunk veled?
A te gondolkodásmódod szerint az a lehető legtermészetesebb dolog,hogy a te problémáiddal se foglalkozzon senki...
Lehet igy jarna jol mindenki!
Inkabb szharjuk le egymast es akkor nem erdekli senkit sem hogy mi van a masikon!
30%os nyomorék most mint kérdező trollkodik.
Ha drága egy férfi farmer akkor szánalmas csóró vagy.
Egyszerűbb lenne nem a pénzre fogni hanem bevallani hogy egy idióta homi vagy és gerjedsz a női ruhákra és a f***ra.
Na! Csak nem itt is rontod a levegot PARASZT!
Hat kepzeld el egy meleg csajszi is azert akart venni maganak FERFI pulcsit mert az olcsobb!
Akkor amit Nekem irtal az gondolom Ra is vonatkozik! Igaz?
72%-os!
Na figyelj! Itt vannak homarok boven!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Igen tényleg sokan támogatták abban a kérdésben, meg más is írta, hogy vesz férfi holmikat, ez így van többnyire a való életben is, hogy a legtöbb ember nem tartja cikinek ha vki a másik nemű ruháit is hordja. Igaz akkor ha túlzásba esik vki.
Ne abból a pár emberből indulj ki, aki ferdén néz rád vagy másra ellenkező nemű ruhában, szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!