Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem baj ha noi farmert veszek...

Nem baj ha noi farmert veszek ferfi helyett? Mert az olcsobb es jobban nyulik amitol kenyelmesebb.

Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 08:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 A kérdező kommentje:

Nem konkretan a nok, hanem azok akik oket preferaljak!

Ez azert nem csak a nokrol hanem Rolad is szol kedves utolso!

Nem kell kezeltetni Magam, erre mindenki rajon ha egy kicsit jobban odafigyel a korulotte zajlo dolgokra!

En figyelek es ezert Te orvoshoz kuldenel , minthogy eszre venned az egyoldalusagot!!

2016. okt. 11. 15:47
 102/118 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes módom mégis csak a nőket említetted eddig.

Egyébként én is nő vagyok,és azért javasoltam az orvost,mert baromira nem tudod kezelni az adott helyzetet.Vegyem észre az egyoldalúságot?

Már leírtam ezelőtt is,hogy rengeteg atrocitás ért már a férfiak miatt.

Többször megfogdostak már,volt olyan,hogy a buszmegállóban vártam és egy pasi kirakta a fenekét az ablakba és még rám is kiabált,hogy nézzek rá,olyan is volt már,hogy az úton kiabáltak utánam,mert csapatban jaj de menő a haverok előtt.És mindezt úgy,hogy akkoriban nem is öltöztem egyáltalán nőiesen(sőt több atrocitás még akkor történt,amikor kiskorú voltam,szóval még annyira se voltam nőies,mint most)

Ha valakinek lenne oka a hisztizésre az én vagyok.

Téged hány nő molesztált már életedben?

Hányan fogdostak meg?

Hány nő kiabált utánad az úton?

Ha én mindezek ellenére képes vagyok tisztelettel és előítéletmentesen állni a férfiakhoz(pedig ti többet ártottatok a női nemnek,mint mi nektek),akkor te is viselkedhetnél felnőtt módjára attól függetlenül,hogy a csúnya kettős mérce miatt páran beszólnak neked a nadrágod miatt,ha elmondod,hogy az női(mert amúgy egyáltalán nem látszik)

Mindkét nemet érinti a kettős mérce,fogadd el.Csak vannak azok,akik ezt normálisan kezelik és szimplán úgy élnek/öltözködnek,ahogy a legjobbnak gondolják és közben gyűlölködés mentesen elmagyarázzák a többieknek,hogy miért élnek így és ez miért jobb,meg vannak a szélsőséges feministák meg a nőgyűlölők,akik mindenért a másikat hibáztatják és csak csapatban szitkozódnak.

2016. okt. 11. 16:07
 103/118 A kérdező kommentje:

Engem nem erdekel hogy Teged milyen atrocitasok ertek!

Ezt mar egyszer elohoztad es akkor is leirtam a valaszomban ugyan igy!!!

Ne keverjuk a ruhazkodast mas teruletekkel!

Nem fogom ismetelni onmagam Veled egyutt , most is azon allasponton Vagyok amit az elozo irasomban megfogalmaztam!

2016. okt. 11. 16:38
 104/118 anonim ***** válasza:

De ha téged nem érdekel a nőket érintő kettős mérce/ a nőket érintő atrocitás,akkor mi miért foglalkozzunk veled?

A te gondolkodásmódod szerint az a lehető legtermészetesebb dolog,hogy a te problémáiddal se foglalkozzon senki...

2016. okt. 11. 16:58
 105/118 A kérdező kommentje:

Lehet igy jarna jol mindenki!

Inkabb szharjuk le egymast es akkor nem erdekli senkit sem hogy mi van a masikon!

2016. okt. 11. 17:38
 106/118 anonim ***** válasza:
29%

30%os nyomorék most mint kérdező trollkodik.

Ha drága egy férfi farmer akkor szánalmas csóró vagy.

Egyszerűbb lenne nem a pénzre fogni hanem bevallani hogy egy idióta homi vagy és gerjedsz a női ruhákra és a f***ra.

2016. okt. 12. 15:15
 107/118 A kérdező kommentje:

Na! Csak nem itt is rontod a levegot PARASZT!

Hat kepzeld el egy meleg csajszi is azert akart venni maganak FERFI pulcsit mert az olcsobb!

Akkor amit Nekem irtal az gondolom Ra is vonatkozik! Igaz?

2016. okt. 12. 15:30
 108/118 A kérdező kommentje:

72%-os!

Na figyelj! Itt vannak homarok boven!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2016. okt. 12. 15:40
 109/118 A kérdező kommentje:
2016. okt. 12. 18:48
 110/118 anonim ***** válasza:
50%

Igen tényleg sokan támogatták abban a kérdésben, meg más is írta, hogy vesz férfi holmikat, ez így van többnyire a való életben is, hogy a legtöbb ember nem tartja cikinek ha vki a másik nemű ruháit is hordja. Igaz akkor ha túlzásba esik vki.

Ne abból a pár emberből indulj ki, aki ferdén néz rád vagy másra ellenkező nemű ruhában, szard le.

2016. okt. 12. 19:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!