Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem baj ha noi farmert veszek...

Nem baj ha noi farmert veszek ferfi helyett? Mert az olcsobb es jobban nyulik amitol kenyelmesebb.

Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 08:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 A kérdező kommentje:

Es kik ezek akik nem mernek ezekbe a ruhakba kimenni az utcara?

A fiuk! T. A kivetelnek! A lanyok szharnak ra mert baroritjak is oket de azok a fiuk kozul aki ki is merne menni noi ruhaba az ilyenek miatt nem mer akik Nekem is osztjak az eszt es sajnos nem szharjak le oket ugy mint ahogyan a lanyok teszik!!

2016. okt. 3. 18:00
 32/118 anonim ***** válasza:
73%
Ha már kettős mérce: a nőktől elvárják hogy sminkeljenek, szőrtelenítsenek, legyen hosszú hajuk de mégse legyen unalmas, ne legyenek se k..vásak se tramplik, és tipegjenek magassarkún (elegáns megjelenéshez ugye kötelező). A férfiak meg ne legyenek szakadtak és b...sak, kb ennyi. Tényleg teljesíthetetlen feladat... És még így is a nők teljesítenek jobban. Szóval inkább a férfiaknak kéne összekapniuk magukat. Ha nem csak egy-két férfi próbálna divatosan öltözködni, akkor máris nem lenne akkora kuriózum egy olyan férfi, akit érdekelnek az újabb trendek.
2016. okt. 3. 20:35
 33/118 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező te nem vagy százas,remélem csak provokáció
2016. okt. 3. 20:49
 34/118 anonim ***** válasza:

#32 nem tudom miért nem feltűnő számodra, de a nők 90%-a, meg a férfiak 80-90% alapjában férfiasan öltözik.

Akiről a kérdező beszél, meg akiket búzáznak, meg akiknél van kombinálás a nemek ruhái között, az a maradék 10-20%.

De miért nem lehet békén hagyniuk őket? Miért kell megbélyegezni és utcán beszólni aki felvesz vmit az ellenkező nemétől? Vagy itt a gyikon ócsárolni akinek bejön vmi a másik nemtől? Nem kell, hogy tettszen, de nem kellene bunkónak lenni, meg ha vmi unisex, akkor nem egy szinten kezelni a homis öltözékkel.

Azért mert vannak akiknek bejön a másik nem ruhája is, nem lesz se homár, se igénytelen, se ízléstelen.

Egyébként a szűk nadrágokat leszámítva, a nők még mindig több mindenben fiúsabbak;egyenes szárú farmert hordanak inkább, mint forma nacit, inkább sport vagy torna cipőt hordanak, mint magasított platform cipőket, inkább zoknit hordanak, nem harisnyát, nő létükre elzárkóznak a leggingstől, inkább nadrágot hordanak, rövid-hosszút.

2016. okt. 3. 21:25
 35/118 anonim ***** válasza:
* így akartam:nem tudom miért nem feltűnő számodra, de a nők 90%-a nőiesen.
2016. okt. 3. 21:27
 36/118 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem tudom te milyen körökben mozogsz kérdező, én nem látok magam körül férfias nőket. Ha túl nagyok az elvárásaid, és csak a cicababákat tartod nőiesnek, az meg a te egyéni problémád. De tényleg nem értem miért kell heteken át azon puffogni hogy mások mit viselnek. Tényleg ez a legnagyobb problémád az életben? Hogy számodra vadidegen emberek mit viselnek? Vagy az zavar, hogy ha kimész az utcára nem olyan mint egy húsbolt?
2016. okt. 3. 22:31
 37/118 anonim ***** válasza:
83%

A női farmer szabása azért eltér, a csípője pl sokkal nagyobb de a fő különbség hogy "ott" sokkal kevesebb a hely, mert ugyebár a csajoknak nem kell annyi anyagot beletömni a nadrágba, szóval lehet sok nadrág ilyen szempontból kicsi lesz.

Felőlem vegyen valaki női farmert fiú létére bár azért ha ilyen flitteres-virágos kicsit hülyén fog mutatni rajta, de azért ne kerejünk már egy lecser pulcsit egy feszülős farmerral, ha eléd tennék egy S-es férfi meg mondjuk egy L/XL-es női pulcsit, aligha tudnád megmondani melyik-melyik, nekem is van egy férfi pulcsim (nyertem és női fazonban nem gyártották szóval így jártam) de ha azt mondanám ez egy XXL-es női bárki elhinné, pólóm is van 3 férfi, ráveszek egy kardigánt mert csak a minta miatt hordom és olyan mintha hosszú póló lenne rajtam.

Most arra vered magad fú de jól leoltottad a hülye leszbit hogy férfi ruhát hord.

Majd rinyálsz hogy elítélik ha egy pasi női ruhát hord.

Majd rinyálsz hogy kettős mérce van és az emberek gonoszak.

Az egyiket hagyd el, ez a három így pontosan üti egymást.

2016. okt. 3. 23:01
 38/118 A kérdező kommentje:

En nem Vagyok 100-as ???

Te nem fogod fel mirol is beszelek eddig...

Hol latok ferfiruhas noket?

Hat olvass csak itt ebben a rovatban!

Es nem szamottevo a szabasa a nio farmernak mert irtam hogy nyulik tehat alakul a formadra es En nem 20 centis fallosszal es kilos tokokkel jarkalok , tehat elfer benne mindenem!

Egy non a ferfi ruha meg toprongy benyomast kelt mert log mindenhol...

2016. okt. 4. 08:00
 39/118 anonim ***** válasza:

Úgy is lesznek akik fikázzák aki passzos nadrágot hord vagy lányos pólót, cipőt, vagy harisnyát. Ők csak téged vagy engem vesznek észre és fikáznak, a nőket nem veszik észre, mennyien hajaznak a laza fiús öltözék felé, mint a hagyományos női öltözék felé.

Mondjuk az sztem igaz, hogy a nők jobban elfogadják ha kicsit nőies egy fiú, fordítva sokkal több beszólást és fikázást tapasztalok.

2016. okt. 4. 12:38
 40/118 A kérdező kommentje:

Ezen a forditott dolgon kene valtoztatni, ugy hogy En is beszologatok a fiuruhat viselo noknek es felveszem a keztyut a Nekem beszolokkal!

Nem kell ezt annyiba hagyni!

2016. okt. 4. 12:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!