Nem baj ha noi farmert veszek ferfi helyett? Mert az olcsobb es jobban nyulik amitol kenyelmesebb.
Nyuszi! Kedves 19-es!
A 9-es linknel a csajt En osztottam kemenyen ,azert mert tudtam hogy ha En merek kiirni csak forditott kerdest akkor az lesz amire szamitottam!
21!
Mit szeretnek? Azt hogy a ferfiruhas csajokat is hasonloan osszak le mint Engem!
Csupan ennyit!
22!
Tehat En nem fogok talalni megfelelot ami normalisan all, de a csajok fognak a ferfiruhak kozott!?
Huuu! Tenyleg megleptel!
De elarulok En is egy ujdonsagot! Egy no fellul is mas anatomiailag mint egy ferfi! Tudod! Mell!
Amit meg valoszinu nem lattal a megelt 14 eved alatt , tehat nem csak alul hanem felul is kulombozoek vagyunk, de tudom a csajok nem! Nekik mindent szabad mert minden jol all rajtuk es kenyelmes nekik megha ferfiruha is...
22!
Meg annyit a szabasrol , hogy az minimalis es mivel nyulik igy igazodik az alakodhoz.
Hú kérdező,gratulálok a hozzáállásodhoz:D
Azért mert neked rossz,legyen a másiknak is rossz,még véletlenül se az a célod,hogy inkább neked legyen jobb meg körülötted mindenki másnak is:D
Egyébként erről nem a nők tehetnek,már bocsi,hanem a társadalmi előítéletek és a tudatlanság.
Nekem speciel semmi bajom nem lenne azzal,ha te női farmert hordanál,sőt egyáltalán nem érdekel,hogy a másik mit visel,mert egyrészt jártam már a küszöbön túl,és tudom,hogy jelenleg rengeteg uniszex ruhát dobálnak ki a kezük alól a tervezők,de még ha női ruhát is hordana valaki,akkor is belefér,ha jó az összkép,mert a divat is művészet.Bármilyen szabályt fel lehet rúgni,amíg működik.Másrészt pedig nem a ruhájuk alapján ítélem meg az embereket,hanem az agyuk/tudásuk alapján.
És még valami,én nőként simán hordok férfiasabb ruhákat is(ingeket stb,amik nyilván méretben jók rám),sőt simán hordok fiú pulcsikat is és baromira nem fogok ezen változtatni csak azért mert xy Pistike éppen végzett a kurucinfó olvasásával és most ő jól felhasználj az ott szerzett tudást és beszól nekem itt,hogy leszbi vagyok...Nem tudom téged ez miért érdekel...
Ami pedig a ruhák szabást illeti.
Nyilván a hagyományos női szabású ruhák rád nem mennek fel,ezt gondolom nem kell magyarázni,az összes többi pedig uniszex,azért van rajta női címke,mert kisebb a méretezése.
Ahogy az összes pulcsi is uniszex,attól,hogy a nőknek van mellük,még ugyanaz a szabásminta,csak megint a nőinél kisebb a méretezése a ruhának.
Olyan pulcsi nem létezi,ahol több helyet hagynak valaki mellének,tehát ez béna példa volt.
Ha megnézed folyamatosan haladunk az uniszex ruhák felé,ha bemész egy boltba kb a ruhák 70%-a minimum uniszex,tehát ezen kár is problémázni.
Nem sötét agyú "macsókkal" kell haverkodni,hanem normális,nyitott emberekkel.
29! Nem a noket itelem el hanem a kettosmercet ami a ket nem kozott van a Te fajtadnak koszonhetoen!
Es nyugodtan kolthetsz litaniakat a kutyat nem erdekli a magyarazatod!
Inkabb menj bizonyits azzal hogy a noket is kioktatod ugy mint Engem!
Azert hibaztatsz mert feltunt , hogy Velem ellensegesen lepsz fel a nok ellen meg nem??
Es En vagyok a beteg???
Szalljal mar Magadba es ertelmezd hogy Engem mi miert zavar, utanna tamadj!!
Igazából sokan irtóznak a gondolattól is, hogy ne a szokványos férfi, női ruházatot hordják, saját nemükben, ki se mernének menni emberek közé a másik nemre készült ruhába, cipőbe, még ha unisex, ugyanis az unisex fogalma náluk=a meleges öltözékkel vagy a cikivel. Sok ilyen felfogású van, évekig mindenki homárosnak titulálta a szűk skinny nadrágot hordókat, manapság természetes. Évekig homizták a slip-on belebújós cipőt, még a fogalmát sem ismerték, csak amikor utalt rá, hogy belebújós cipő, akkor jöttek a bzizók, meg az okoskodó pic*sák, aztán szintén divat lett.
Azért kár itt már véleményt kérni, úgy is a többség liberális felfogású, a bzizók meg beszűkült maradiak, leragadtak valahol a 20.sz közepén, nem is tudom, hogy viselték volna ha a 70-80-as években éltek volna, amikor párducmintás,meg metálos cicanaci volt a divat pasiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!