Bevásárolni holnap délután csizmában? Korai?
Figyelt kérdés
Egy térdig érő csizma lenne rajtam, farmer, egy ujjatlan top és rá egy blézer.2016. okt. 1. 20:48
1/7 anonim válasza:
holnapra még 22 fokot mondanak, a csizmában be fog főni a lábad, de te tudod (ha fel tudsz venni ujjatlan toppot, akkor miért pont csizma? vagy szimplán csak ennyi eszed van?)
2/7 anonim válasza:
Szerintem még nincs itt az ideje a csizmának esetleg jövőhét vége fele de hát még akkor sem lesz olyan hideg.
3/7 anonim válasza:
22 fokban elég bután fogsz kinézni így...
4/7 anonim válasza:
Csizma helyett koromcipo. Többi ok
5/7 anonim válasza:
korai. Minek felhúzni még a csizmát? Bőven lesz rá időd novembertől márciusig, még meg is unod.
6/7 anonim válasza:
Egy térdig érő csizma szerintem is túlzás egy picit, de te tudod. Nálunk azért már nincs olyan meleg, nincs 22 fok, de azért nem kell ennyire beöltözni sem. Sokakat látok bokacsizmában, zárt cipőkben, így mégsem fázik a lábad, de nem is kifejezetten télies.
7/7 anonim válasza:
De ma már felvehetitek a csizmákat!:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!