Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma délután néhány órát szerint...

Ma délután néhány órát szerintetek ki lehet bírni csizmában?

Figyelt kérdés
Zárt helyen lennénk nem a napon ácsorognék benne más cipőm meg nincs, ami megfelelne erre az eseményre. Vagy így is nagyon meleg lesz?

2016. máj. 22. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elegge meleged lesz. A helyisegek is atmelegednek ebben a melegben es kicsit hulyen neznel ki ilyen szep idoben csizmaban.
2016. máj. 22. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen csizma.

Egy kis bokacsizma jó lehet.

De egy térdig érő téli csizmában elég hülyén néznél ki.

2016. máj. 22. 12:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Pedig pont olyan, térdig érő bőrcsizma. De igazán nem is az zavar, hogy hülyének néznek-e vagy se csak, hogy túlélem-e benne az a kb. három-négy órát.
2016. máj. 22. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Én simán kibírnék most néhány órát csizmában, szerencsére még nincs olyan nagyon meleg. Drukkolok neked, remélem minden rendben lesz!! :D
2016. máj. 22. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem! És nagyon rosszul jársz, ha megpróbálod.
2016. máj. 22. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem leszel sokat napon akkor ki fogod bírni. Legrosszabb esetben is csak meleged lesz kicsit.
2016. máj. 22. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Na, hogy volt ?
2016. máj. 22. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
én ma kb 6 órán keresztül bakancsban voltam, de csak mert airsoftoztunk..de engem nem érintett meg nagyon a meleg idő.. :D
2016. máj. 22. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi volt felvetted végül? Utána, hogy bírtad a meleget? Már húsz fokban is be lehet izzadni egy téli csizmába nem irigyellek, hogy majdnem harmincban is abban kellett lenned. De sok függ a csizma kialakításától, anyagától, bélésétől is.

(ha nem akarsz nyilvánosan válaszolni írhatsz privátot is)

2016. máj. 25. 18:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem olyan nagy titok ez hogy emiatt privátot írjak.

Igen vasárnap csizmában mentem és kibírtam a délutánt de azért rendesen melege volt a lábamnak meg végül csak voltam sokat kint, az tényleg rossz volt mikor rátúzött a nap valósággal megsültem olyankor.

2016. máj. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!