40ezer forintbol mennyire lehet bevasarolni ruhakbol ha szinte minden ruhadarabbol ujjat kell vennem?
Hááááát attól függ, hol akarsz vásárolni.
Én pl kínaiban nem veszek már évek óta semmit, mert nyomorult minőségűek a cuccok, plusz drágák is.
Turiban pl be lehet, ha bejönnek az ottani cuccok.
Én F&F, Orsay, New Yorker, H&M cuccokat veszek mostanában. 40-be nem iagzán fér itt bele sok cucc, pl egy jó farmer 10 körül van, a fölsők is 6-8.000. Szóval 40-ből keveset lehet venni. De vettem már 4000-ről 1000-re leárazott fölsőt is. Szóval ha durva akciók vannak, akkor elég jól be tudsz vásárolni.
Sok-sok rua 40-ből szerintem mindenképp turi.
Heló!
Ha lány vagy, ha fiú, 2 póló, 1 farmer, 1 pulcsi és kabát simán kijön, cska ésszle kel lvásárolni. Ráadásul jó leárazások mindig vannak.
A krédés az, ki mit akar. Ha azt akarod, hogy egy jel maitt aruhádon +50%-al és az körül többet fizess, akkor nem fog kijönni. Ha megelégszel jó ruahdarabokkal, amik C und A és társaiban vannak, és "tlagosnak" mondanánk őket - de ellenben tleejsen jók -, akkor simán megvagy 40000-ből.
póló darabja 3000-4000 ft körül megvan. Farmer 9000ft. Pulcsi 6000 ft. Többi mehet kabátra. Én így számolom, és tapasztalatbó lmondom, simán megvan.
Most keztem el dolgozni egy irodaban. Eddig oregek otthonaban dolgoztam, oda nem oltoztem ki sose. Mostanaban nem annyira forditottam sok figyelmet az oltozkodesemre. Szeretnek uj holmikat venni. En is inkabba newyorkerbe es tarsaiba jarok vasarolni. De mar nagyon regen vasarolgattam.
24/L
Irodai munkát írtál, gondolom nincs hard dress code. Ennyi pénzből pár alapdarabot tudsz venni, amit később folyamatosan bővítesz. Nagy gardróbcserét csak turkálóból tudnál megoldani.
2 nadrág mindenképp szükséges (szoknya, ha szoknyás vagy, de a nadrág praktikusabb, azt télen-nyáron lehet hordani, cipővel jobban kombinálható). Az egyik lehet elegánsabb farmer, így jó dolgozni is és hétköznapi viseletnek is.
Egy blézer szerintem minden nőnek kell. Sok mindenhez fel lehet venni. Blúzok, pólók, 1-2 vastagabb felső. Cipőd van? Kabát? Ha utóbbi kettőt is kell venni, akkor boltban ennél több dolgot ennyi pénzért nem kapsz. És akkor még alsókategóriás üzletek áraival számoltam.
Hasonlo szituban vagyok, uj munkahely, dress code, stb. szinte teljesen a 0-rol kellett felepitenem a ruhataram a mult honapban, csak en kulfoldon elek.
Nekem osszesen 1 db feher bluzom es 1 db sotetkek szovet nadragom volt, aminek hasznat tudtam venni.
Mult honapban vettem 2 uj bluzt, 1 feher spagettipantos topot (bluz ala), 2 melltartot, nehany alsonemut, es 1 db fekete cipot. Ez volt atszamitva 30.000 ft.
Ebben a honapban vettem a H&M-ben (ugyanolyan arban van, mint otthon) 40.000 ft ertekben: 1 db sotetkek blezert (ami megy a nadraghoz), 1 uj bluzt, 1 db fekete ovet, es egy barna kiscsizmat.
Mostmar alakul a helyzet. Kovetkezoleg mar csak egy kardigant es meg egy csikos bluzt fogok venni (mert a meglevoek egyszinuek). Esetleg vmi kiegeszitot.
De ahogy irtak elottem, ha turiba mesz, akkor 2-szer ennyi ruhat tudsz venni, persze ha atlagos M-es, L-es meretu vagy, mert en pl. eleg ritkan talalok S-es, XS-es ruhakat magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!