Mi a véleményetek arról, hogy egy nő szabadidő ruhában megy bevásárolni?
pár napja volt itt egy ilyen kérdés... ott elég sok (igénytelen) ember azt vallotta h ez tök normális. sőt még az is, ha így mész suliba, melóba, más helyre. + no smink, stb
sztem pusztán igénytelenség. egy nő legyen büszke rá h nő és viselkedjen nőként... egy szakadt ruhában, pattanásos nőről messziről látszik h semmi kisugárzás, lehet h ő boldog így, de kifele nem ezt közvetíti az biztos.
sportcipőt hordjon a futópályán, egyébként meg tisztelje meg a körülötte élőket h igényes magára vmennyire. a bevásárlás is elég gáz már de hogy valaki így megy a suliba vagy így járja a várost ráadásul mindennap, az nagyon gáz és igénytelen már sztem
én is megfordultam melegítőnaciba párszor az iskolában régen,megvolt az oka is volt hogy 10 órán át bent voltam,kényelmesebb volt mint farmerban.
Vásárolni is szoktam menni szabadidő ruhában,kényelmes,de persze nem szakadt ruhában hanem teljesen jó minőségű márkás darabban szoktam menni :)
Ugyan azt mikor férfit látok így.
Egy nadrágot lecserélni meg felvenni egy kabátot nem sok idő. Inkább mint hogy otthoni ruhában induljak el.
Ami otthoni cucc az maradjon otthonra (vagy a kisboltba ami egy köpésre van), ami sportcucc az maradjon a sportpályára és ami városi/iskolai azt tessék oda felvenni.
Aki meg úgy érzi magát jól hogy igénytelenül, ízléstelenül megy mindenhova, egészségére... Nem engem fognak kinézni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!