Mi a véleményetek arról, hogy egy nő szabadidő ruhában megy bevásárolni?
Véleményem: nem érdekel!
Ha ő lemegy vásárolni melegítőbe, az az ő dolga. Ha én megyek le, az az én dolgom. Ő nem akarja, hogy én beleszóljak és én sem akarom hogy ő beleszóljon.
Mostanában divat lenézni, kinézni, elítélni másokat apró dolgok miatt. Mindenki söprögessen a saját udvarán.
"Mostanában divat lenézni, kinézni, elítélni másokat apró dolgok miatt. Mindenki söprögessen a saját udvarán."
És te miért nézed le azokat akik lenéznek másokat? Tipikus liberális önámító duma.
A világ úgy működik, hogy igyekszünk megfelelni mások elvárásainak és ezzel együtt elvárásokat is támasztunk a másik felé, ez az emberi faj szocializálódott jellegéből akad. Ha senki se törődne a másikkal, akkor mindenki meztelenül járkálna mert úgy a legkényelmesebb, és ősemberek lennénk. Ha az ápoltság elvárás, az igényesség is legyen az, mert a kettő elég sok ponton fedi egymást.
Amúgy sztem senkinek nem a vadiúj csillivilli Nike melegítős meg Nike cipős csajokkal van gondja, az most a divat, ebbe bele kell törődni, ilyen van 2 évig aztán elmúlik. Még mindig jobb mint a ronda mamusz-szerű csizma. Hozzátenném azért, hogy ez is egy tini-divat, érett nő nemhiszem h máshova hord melegítőt, mint futáshoz vagy kutyát sétáltatni, kirándulni.
De itt most főleg a szakadt tréninggatyás, full igénytelenül összerakott - magárakapott öltözékekről van szó.
a Tesco az egy sajátos helyzet, ott annyi a proli, meg maga az áruház is annyira össze van általában gányolva (chipsek stb kiöntve) h már lassan inkább az a rossz, ha az ember felöltözik normálisan
de azért ha nem kocsival mennél, gondolom máshogy öltöznél te is. v ha mondjuk vmi plázába mennél, stb
Ha nem szakadt meg tiszta akkor semmi bajom vele, én is szeretem.
Egyébként nem értem, hogy miért kell ennyit mások öltözködésével foglalkozni. Mindenki vegyen fel azt, amit akar, mások meg fogadják el.
Jó néhány országban, jó néhány nagyvárosban ha az ember kimegy melegítőben, smink nélkül az utcára, fel sem merülnek bennük ilyen kérdések. Csak a magyarok szeretnek ennyire a másik kinézetével foglalkozni.
jó néhány országban, jó néhány városban meg hülyének néznek, ha nem nézel ki tetőtől talpig úgy mintha a kifutón lennél (Milánó, Párizs, de még Róma is)
na bumm.
azok az országok amiket te mondasz a balkán ahol az emberek örülnek ha van pénzük kajára. egy jóléti társadalomban viszont ennél már magasabb igények felmerülhetnek (persze lehet vitatkozni, hogy nálunk az van-e, mindenesetre a fiataloknak az a nagyrésze, aki iphonenal meg galaxy s akárhánnyal császkál, jobb ha nem mond semmit)
Nincs róla véleményem.
Én ugyan sehova nem veszek fel melegítőt, mert utálom (itthon is inkább cicagatyát hordok, a melegítőt annyira rühellem), de egyrészt nem érzem úgy, hogy jogom lenne beleszólni bárkinek is a kinézetébe, másrészt rohadtul nem érdekel...
Azt viszont szánalmasnak tartom, hogy néhány ember egyszerűen késztetést érez arra, hogy megpróbálja megszabni a másiknak, mit, hogy csináljon. Mennyivel egyszerűbb világot élnénk, ha mindenki a saját háza táján söprögetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!