Ilyen esőben ugye nem néznek hülyének, ha most délután felveszek egy térdcsizmát?
Figyelt kérdés
Nemsoká mennem kéne itthonról, de minden más cipőben szétáznék.2016. jún. 12. 14:37
2/12 anonim válasza:
Én az előbb nagyapám disznószaros gumicsizmájában mentem át a kisbótba, csak akkor néztek rám furán, mikor a húspult szélén lekapartam a talpáról a cuccost.
Szörnyű micsoda problémákkal küzdenek egyesek :D
3/12 anonim válasza:
Nincs meleg, és ha tényleg esik felétek vedd föl nyugodtan.
2. De humoros akar lenni valaki! :-(
4/12 anonim válasza:
de komolyan, ott tartunk, hogy kiírja tök ismeretlenül, tök imseretlen embereknek, hogy mit vegyen fel lassan de biztosan megérik az emberiség a pusztulásra, de legalábbis egy tisztogatásra, ahol az "árják" maradnak csak meg...a férgese kihullik
5/12 anonim válasza:
Te most vagy először a szépség-divat kategóriában? Itt mindenki idegeneknek ír ki kérdést, és nézd meg, hogy öltözködés kérdések majdnem fele ilyen mit vegyek föl kérdés. De a kérdező nevében is elnézést kérek, amiért belegyalogolunk a lelki világodba, de akkor meg minek válaszolsz?
6/12 anonim válasza:
Hát bocs de június közepén terdcsizma???? Akármennyire esős az idő azért rohelyesnek túlzás egy csizma.
7/12 anonim válasza:
Nálunk rohadt meleg van még ha borús is az ég. Én megfőnék csizmában az tuti.
8/12 anonim válasza:
szerintem is röhejes ilyen időben csizmát felvenni. :D
9/12 anonim válasza:
Mondjuk csizmát nem vettem fel, de a Lidlbe, meg a kutyust sétáltatni [link] ilyen kabátban voltam, akár röhelyes, akár nem. Inkább öltözz fel, minthogy lábról megfázz.
10/12 anonim válasza:
Nem vennék fel ilyen időben csizmát. Nyár van, 20 fok meleg még akkor is amikor esik. Egy zárt cipő bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!