Nagyon fogok ma délután fázni szoknyában, harisnya nélkül, az évnyitón?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan balerinám van, ami elől nyitott, a lábujjamnál, így nem tudok hozzá harisnyát felvenni, mert hülyén néz ki.
Bp-n lakom. (az időjárás miatt írom)
2014. aug. 31. 13:57
1/7 anonim válasza:
Nem mintha a harisnya sokat érne, de igen, fázni fogsz, nincs jó idő, nincs már az a nyár, amiben elég felvenni egy szoknyát. Nem hiszem, hogy hülyén néz ki a harisnyával a cipőd, még ha nyitott, akkor se. Csak próbáld szépen eligazgatni.
Egyébként évnyitó....? Én sose mentem el ezekre. Vagy most mész kilencedikbe?
2/7 A kérdező kommentje:
:/ Értem, köszi
De amúgy azzal a cipővel tuti nem veszem föl, max egy másikkal, mert nagyon hülyén nézne ki harisnyával.
Igen, kilencedikbe megyek:)
2014. aug. 31. 14:20
3/7 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat azért!
2014. aug. 31. 14:20
4/7 anonim válasza:
Más cipőd nincs, amit felvehetnél? Mondjuk egy zárt orrú balerina, magassarkú? Vagy szoknya helyett vegyél fel nadrágot.
5/7 anonim válasza:
Háááááát... Én mondjuk örök lázadó vagyok még 23 évesen is, de a leghippisebb, foltvarrott farmeremben mentem tornacipővel és kardigánnal párosítva, és nem szóltak meg. Végighallgatjátok, hogy milyen szépen csillog a szemetek a tudásszomjtól, aztán mehettek haza - esetleg van még egy osztályfőnöki óra. Mivel hűvös van, pláne letojnám a szép ruhát, vegyél fel egy nadrágot blúzzal, aztán örüljenek.
6/7 anonim válasza:
Igen, fáznál, kifejezetten hideg van kinn. Tényleg vegyél inkább másik cipőt, vagy nadrágot.
7/7 anonim válasza:
A Rossmannban van ilyen harisnya: [link]
Az a különbség, hogy a Rossmannos testszínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!