Buliba ilyen ruhába nem fognak hülyének nézni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. :)
Vettem egy fekete térd felé érő fekete ruhát, pántos.
Mivel kicsivel hűvösebb van, vennék fel hozzá egy viszonylag átlátszó fekete harisnyát, és egy fekete bőrdzsekit. Egy fekete topánkával.
Nem túl fekete? Vagy gyászos..?
Mert szerintem összhangban vannak. De nem vagyok biztos magamban.
2014. aug. 26. 20:28
1/10 anonim válasza:
Most mondok valamit, amit a legtöbb ember elefelejt: a fekete nem csak a gyász színe, hanem az eleganciájé is. (Mellesleg, feketében a legtöbb ember sokkal jobban néz ki)
Én mindig ilyenekben járok mint te, sosem néznek ki sehonnan :)
18L
2/10 anonim válasza:
Én nem szeretem magamon a fekete színt, nincs is semmim, ami fekete, így én nem vennék fel ilyeneket együtt. Viszont, abban egyetértek, hogy a fekete nem csak a gyász, szomorúság meg a halál, hanem tényleg elegáns és csinos is. Szerintem semmi baj nincs vele, én biztosan nem szólnálak meg vagy néznélek ki emiatt, másokon szépnek találom a feketét. Szerintem ez így csinos lehet.:)
3/10 anonim válasza:
van egy mondás miszerint egy kis feketében nem lehetsz soha sem túlöltözött vagy alulöltözött :) szerintem jó választás :)
4/10 anonim válasza:
Jaj anyukám is mindig ezzel jön, ha feketében vagyok, hogy miért vagyok ilyen gyászos :D De egyetértek az első válaszolóval, az elegancia színe is. Nekem jónak tűnik ez az összeállítás. A fekete most amúgyis "divatszín" lett.
6/10 Ági 22 válasza:
Testszínű harisnyát vagy combfixet vegyél hozzá.
7/10 anonim válasza:
Osztom az utolsó véleményét, jó lesz ez de a lábad már ne legyen fekete. Testszínű harisnyát vagy testszínű combfixet vegyél fel. Amelyik kényelmesebb számodra és jobban szereted.
8/10 anonim válasza:
Én még beszórnám csillámporral a lábad, hogy bulisabb legyen.
10/10 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm! :)
2014. aug. 27. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!