Lányok, nők! Vannak köztetek olyanok, akik sosem vesztek fel harisnyát, még télen sem?
Figyelt kérdés
Vagyis máshogy oldjátok meg, de a harisnyát azt széles ívben kerülitek. Mert van egypár kolléganőm, akik inkább leggingset vesznek fel helyette.2014. aug. 29. 10:12
1/3 anonim válasza:
Én is van hogy inkább azt veszek fel, vastagabb, melegebb. Csizmával úgyse látszik. De én hordok harisnyát is, bár nem gyakran.
2/3 anonim válasza:
nekem leggings sok lenne télen nadrág alá, ezért olyankor lábfej nélküli harisnyát veszek, van belőle vékonyabb meg vastagabb verzióm, nagy különbség nincs, csak jobban feszül :)
3/3 anonim válasza:
A párom a legnagyobb hidegben sem húz harisnyát.Inkább fázik.Legginset sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!