Tenyleg ennyit szamitana az oltozkodes?
Figyelt kérdés
Mindig szerettem a jo ruhakat, viszont sokszor kaptam felsot ajandekba, ami nem igazan volt a stilusom, de hordtam, mert nem akartam kilokni. Aztan vegre, 23 evesen megtalaltam a sajat stilusomat. Eddig ha bulizni mentem mindig miniruhat vettem fel, ami mini volt, de teljesen lelapitotta a melleimet. Aztan rajottem, hogyha terdig ero ruhat veszek fol, ami inkabb felul dekoltalt es nem minden fele szinu, hanem inkabb alapdarabok, egyreszt sokkal jobban all, masok hamarabb megdicsernek, masreszt jobban erzem magam bennuk, mert nem foglalkozok mindig azzal, hogy mivan, ha felcsuszik...2016. szept. 27. 11:49
1/4 anonim válasza:
Nagyon sokat számít, jól érzed-e magad abban, ami rajtad van. Ha feszengsz, húzogatod a ruhád meg kényelmetlen vagy, a kutya se hiszi el, hogy milyen jól szórakozol :) Tehát igen, ennyit számít.
2/4 anonim válasza:
Hogyne szamitana!
Foleg ha szep lany is Vagy hozza!
Mert gondolom az Vagy...
3/4 anonim válasza:
Mások dicsérnek? Az nagyon fontos.
4/4 anonim válasza:
Sokat számít.
Ha nem olyan ruha van rajtam amit szeretek, vagy nem nézek ki úgy ahogy nekem tetszik akkor egész nap rossz kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!