Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert igaz, miert nem igaz az...

Miert igaz, miert nem igaz az az allitas, hogy egy cicababat nem lehet oltozkodes teren tulszarnyalni?

Figyelt kérdés
Kicsit banto volt, mivel adok en is a kinezetemre. Megalltunk beszelgetni paran, es elment egy tipikus cicababa kinezetu csaj(miniruha, magassarku), mondtam, hogy nah o szedte el anno a pasimat, erre az volt az egyik csaj reakcioja, hogy mindegy, ugyse tudnad uberelni ezt a csajt. Miert ne tudnam?
2016. jan. 19. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Ha überelni tudnád, nem szedte volna el a pasidat.

Egyébként meg valószínűleg nem az öltözködése miatt választotta őt a pasi.

2016. jan. 19. 17:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Ebbe most ne menjunk bele, hogy mit miert... Konnyebben megkapta, o kellett neki. De barki kepes lenne ugy kinezni, mint az a csaj, szoval m1. Azert kivancsi voltam az ittlevok velemenyere is...
2016. jan. 19. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Na de ha konkrétan az hangzott el hogy "úgysem tudnád überelni", akkor nem biztos hogy az öltözködésről volt szó. Lehet hogy szebb arcú/magasabb/nagyobb a melle, tehát olyasmi amin nem lehet változtatni.
2016. jan. 19. 18:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem magasabb, mint en, nem nagyobbak a mellei, mint nekem, csak neki mindig ki vannak pakolva, es arcban nem csunya ugyan, de ha nincs rajta smink, siman elmegy mellette az ember
2016. jan. 19. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez olyan dolog hogy bárki képes lenne arra is hogy millió legyenek és a többi, de látod hogy mégsincs mindenkinek.

Biztosan lehetnél vonzóbb, szexibb csaj mint az a másik, de jelenleg ez nem így van, szóval nehéz elképzelni.

2016. jan. 19. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
:)) persze, nem 1 olyan cuccom van, mint neki, de en nem hetkoznap hordom oket....
2016. jan. 19. 18:17
 7/9 A kérdező kommentje:
"Biztosan lehetnél vonzóbb, szexibb csaj mint az a másik, de jelenleg ez nem így van, szóval nehéz elképzelni." amugy honnan tudod, hogy en milyen vagyok, onnan, hogy valaki nem cicababa, mar nem is lehet vonzo. Gratulalok, ezen latszik, milyen szinten vagy!
2016. jan. 19. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
hát ha te ne látod magadnál szebbnek az adottságait (nem öltözködés, hanem adottságok!! arc, alak stb), akkor meg mit foglalkozol vele? az embereknek nem ugyanaz jön be. ha meg zavar, akkor senki sem tart vissza, hogy te is cicababásan öltözz, ha ennyire mások véleményére adsz.
2016. jan. 19. 18:36
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Bárkit lehet überelni. Még engem is, csak nehezen :D
2016. jan. 19. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!