Mi bajuk van az embereknek, akik egy-egy oltozkodes jellegu kerdesre valaszolnak?
Az hogy van benne igazság.
Pl a fehér cipő az menyasszonyi.
Nincs bajuk, csak mindenkinek más tetszik és mindenkinek más az ízlése.
Ha véleményt kérsz, akkor biztosan nem fog egyezni mindenki véleménye a tiéddel.
De nem vagy kíváncsi a tanácsokra, akkor meg nem is kell véleményt kérni :)
A fehér körömcipővel valóban könnyű mellélőni, de tud működni.
Szerintem a legtöbb itt kommentelő ilyen JOY meg társaiból építkeznek divatügyileg, ami egy közepesen erős alapnak nem rossz, de igazából nem is egy nagy szám.
Mi bajuk van azoknak az embereknek akik így betámadják a válaszolókat?...
Ha valaki VÉLEMÉNYT kér, akkor az nem csak pozitívat fog kapni, hanem negatívat is...ha azt akarják hallani, hogy mindig minden outfit juj de szupi tökéletes meg ilyenek, akkor kérdezzék meg a barátnőjüket...
Egyébként meg te most ugyanúgy leszóltad az ő ízlésüket, mint ők szokták a tiédet...
Na jó mondjuk sok a troll, aki tényleg csak kötekedni jár fel, de ha nem érdekel mások véleménye, akkor ne kérdezz...ha meg kérdezel, akkor fogadd el, hogy az emberek nem feltétlen értenek veled egyet...
Nekem is vannak dögös meg cuki meg elegáns cuccaim de a kedvenc szettjeim a leggings meg az oversized pulcsi, és vagy bakancs vagy lapos csizma. Fellököm a napszemcsit és a mindent elnyelő táska se hiányozhat és ennyi.
Én sajnálom azokat akik mindig erőlködnek azon h minden passzoljon rajtuk. De ez inkább a fiatal lányoknál van, én 29 évesen már nem érzem hogy mindig tökéletesen kell kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!