Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi bajuk van az embereknek,...

Mi bajuk van az embereknek, akik egy-egy oltozkodes jellegu kerdesre valaszolnak?

Figyelt kérdés
Komolyan, kikernem neha az emberek tanacsat, erre ha valami szexibb cuccrol teszek fel kepet, akkor k.urvas, minden sz.arba belekotnek, pl nem egyforma a top meg a szoknya anyaga, vagy nem egyforma az arnyalata a feher dzsekinek meg a feher ciponek, aki feher magassarkut felvesz, az izlesficamos, meg ilyen "okos" dolgokat irogatnak.
2014. nov. 20. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%

Az hogy van benne igazság.

Pl a fehér cipő az menyasszonyi.

2014. nov. 20. 15:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Hulyeseg! EN nem tudom egyesek emlyik vilagon vannak! Az en kornyezetemben minden csajnak van feher illetve fekete cipoje. Alap szin mind a ketto.
2014. nov. 20. 15:19
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Nincs bajuk, csak mindenkinek más tetszik és mindenkinek más az ízlése.

Ha véleményt kérsz, akkor biztosan nem fog egyezni mindenki véleménye a tiéddel.

De nem vagy kíváncsi a tanácsokra, akkor meg nem is kell véleményt kérni :)

2014. nov. 20. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

A fehér körömcipővel valóban könnyű mellélőni, de tud működni.

Szerintem a legtöbb itt kommentelő ilyen JOY meg társaiból építkeznek divatügyileg, ami egy közepesen erős alapnak nem rossz, de igazából nem is egy nagy szám.

2014. nov. 20. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem sok múlik az egyéni ízlésen is, de azt vettem észre, hogy vannak egyfajta szokások vagy szabályok, némelyik kifejezetten új dolog, sőt sokszor ezen oldalon egymás szájába rágják és továbbadják ezeket a "bölcsességeket" és úgy viselkednek mintha törvénybe lenne iktatva. Nem mondom, hogy mind hülyeség mert például a cicanadrág az egy visszatérő dolog, aminél mindenki megjegyzi, hogy "nem nadrág és csak hosszú felsővel lehet viselni", de néha tényleg meglepődök, hogy mik vannak. Biztosan le leszek pontozva, de amit hatalmas hülyeségnek tartok az az, hogy az esküvőn tilos a fehér, piros és a fekete szín viselése. Értem, hogy ne öltözzék túl a menyasszonyt, de ha meghívnak valakit egy esküvőre, akkor valószínűleg tudja, hogy miért van ott és nem hiszem, hogy össze lehetne keverni bárkivel is a párt és nem hiszem, hogy elterelődne róla a figyelem vagy ilyesmi. A fekete sem csak a gyász színe, a fekete elegáns és alkalmi is lehet, a piros pedig a hagyomány szerint menyecskeruha színe, de ma már ez is változó. Nem tartom magam műveletlen, bunkó embernek, de szerintem ez nagyon túl van tárgyalva, nyilván nem jelenek meg direkt fehér ruhában vagy estélyiben kicicomázva mert annak nem ott a helye és nem szándékozom "szabotálni" az esküvőt, de sokan olyanokon akadnak fenn, hogy van valamennyi fehér a ruhán vagy, hogy hosszú meg van benne piros minta meg tényleg ilyen apróságokon. Valamint, ha belegondolok, hogy ha én lennék a menyasszony és valaki fehérben lenne mondjuk, engem egyáltalán nem érdekelne mert semmi jelentősége nincsen, semmin nem változtat. Elhiszem, hogy valakinek ez fontos és nyilván ez is egyfajta illem és nem akar senki keresztbetenni, de szerintem néhányan már túlzásba esnek. Ezt a fehér cipő dolgot sem értem, tényleg rengetegen hordanak fehér cipőt utcára, ezt nem is értem. Egyébként ez kicsit hihetetlen számomra. Természetesen mindenki próbál jól kinézni, szépen felöltözni, de adott számú lehetősége van. Mármint az igaz, hogy nekem nincsen túl sok ruhám, cipőm, kiegészítőm és tudom, hogy valaki nagyon odafigyel a külsejére, a ruházatára és rengeteg holmija van, de sokszor mikor ilyeneket írnak mint ahogy te is említetted, hogy "más az anyaga vagy van egy árnyalatnyi különbség vagy ez annyira nem passzol", akkor eszembe jut, hogy másoknak van 10 kabátjuk meg 30 cipőjük és 26 nadrágjuk, hogy rajtuk mindig minden illik egymáshoz. Itt mindenki minden kis, apró hibát észrevesz és mindenki tökéletes, de igazából az utcán mondjuk (jó, vidéki vagyok, de itt is van élet) akkor közel sem jár mindenki tökéletes szettekben.
2014. nov. 20. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Akik itt írnak a legtöbbjük önámító, beképzelt, aki imád mindent kritizálni. Azok kritizálnak és fanyalogják a másik öltözetét, amit akar hordani,ahogy, akiknek az életük üres és az emberek lesz**ják őt, hiába vesz fel akármit. Én sose értem ezeket az embereket, mi a jó istenért kell az öltözéket annyira komolyan venni?
2014. nov. 20. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Mi bajuk van azoknak az embereknek akik így betámadják a válaszolókat?...

Ha valaki VÉLEMÉNYT kér, akkor az nem csak pozitívat fog kapni, hanem negatívat is...ha azt akarják hallani, hogy mindig minden outfit juj de szupi tökéletes meg ilyenek, akkor kérdezzék meg a barátnőjüket...

Egyébként meg te most ugyanúgy leszóltad az ő ízlésüket, mint ők szokták a tiédet...

Na jó mondjuk sok a troll, aki tényleg csak kötekedni jár fel, de ha nem érdekel mások véleménye, akkor ne kérdezz...ha meg kérdezel, akkor fogadd el, hogy az emberek nem feltétlen értenek veled egyet...

2014. nov. 20. 17:05
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem irigységből teszik..
2014. nov. 20. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak dögös meg cuki meg elegáns cuccaim de a kedvenc szettjeim a leggings meg az oversized pulcsi, és vagy bakancs vagy lapos csizma. Fellököm a napszemcsit és a mindent elnyelő táska se hiányozhat és ennyi.

Én sajnálom azokat akik mindig erőlködnek azon h minden passzoljon rajtuk. De ez inkább a fiatal lányoknál van, én 29 évesen már nem érzem hogy mindig tökéletesen kell kinézni.

2014. nov. 20. 18:29
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
De abban van igazság hogy ide aki kérdést ír ki válaszokat vár és ilyenkor szubjektív vélemények alapján jönnek a válaszok. Különböző ízlések, stílusok, kinek ez tetszik kinek az. Ha valakinek gond az hogy nem csak pozitív véleményeket kap akkor ne itt kérdezzen.
2014. nov. 20. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!