Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az embereknek mi a franc baja...

Az embereknek mi a franc baja van a nemesacél ékszerekkel, miért látom hogy itt mindenki pocskondiázza?

Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
mert fel akarnak vagni hogy ok habizti kulakok meg igy ismeretlenul is.de lefogadom a nagytobbseg kenyeren vizen el..nekem is van nemesacel ekszerem, ami hipoallergen is es nagyon szeretem.
2014. szept. 23. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Mindenki azért az ócska semmitérő ezüstért van oda.

tavaly vettem 2 láncot apacspan több tízezerért.

2 naponta kellett tisztítanom, mert folyamatosan sárgult, olyan volt mint a rézcső.

Be raktam fiókba, több dobozba, de a fehér hatása elment pár nap alatt.

Kivágtam őket a francba !

Vettem nemesacélt 1 éve. Karkötőket, nyakláncokat. Egyszer nem tisztítottam, ugyanolyan fényes, folyamatosan "szaggatva van" de semmi baja.

Szóval ennyi a véleményem erről.

2014. szept. 23. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én fémallergiás vagyok, de olyan szintig, hogy a farmerem gombjától is vörös, viszkedő duzzanatok nőnek rám ha nem ragasztom le leukoplasttal.

A nemesacél is kihozza, nagyon durván. Mégis, ezt árulják fémallergiásoknak is, de arról nem szólnak, hogy egy szint fölött már csak a tiszta ezüst, sőt egyeseknek csak az arany az ami nem hoz ki reakciót.

Piercinget sajons nem lehet ezüstből kapni, csak nemesacélból. Az egyik fülem azóta is heges, olyan szintig szétvágta, pedig nem valami gagyi volt, hanem jó minőségű, ellenőrzött. Fülbevalókkal meg próbáltam mindent, körömlakk, stb, de rájöttem hogy jobb, ha maga az alapanyag jó minőségű.

Az egyik fogamra kellett korona, berakták a csapot, minedn oké, ne aggódjak. Áh, rakjuk rá a koronát, hogy tudjam használni. Mondom jó, nem sejtettem semmit. Fél év után mentem röntgenre más miatt, akkor is nézik, hogy még mindíg gyulladt volt, vérzett.

Ez már steril orvosi fém volt, de úgy kiverte a biztosítékot, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Mivel az arany nem áll jól-világos bőrű vagyok, hűvösebb színekkel, marad az ezüst. Inkább lesz kevesebb, jó minőségű ezüst ékszerem mint kétszer annyi ilyen-olyan amit nem tudok hordani.

2014. szept. 24. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Kizártnak tartom, hogy a valódi orvosi acél ilyen reakciót hozzon ki, akkor azzal valami nem stimmelt.

Protéziseket, és nagyon sok mindent csinálnak, beépítenek a szervezetbe nagyon régóta orvosi acélból, mindenféle aggódás nélkül.

Olyan, hogy tiszta ezüst nincs. A legminőségibb, ami kapható az 92,5 %-os és a többi százalékban más gyenge minőségi fémeket tartalmaz.

de ha neked 100%-os tiszta ezüst ékszereid vannak akkor nagyon tudhatsz valamit !

2014. szept. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!