Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nemesacél évekre, akár...

A nemesacél évekre, akár évtizedre is jó beruházás?

Figyelt kérdés

Igazából mostanában rengeteg nemesacél ékszert vettem, olvastam semmit sem korródálodik, szineződik.

Akinek van ilyen ékszere mi a tapasztalata? Főleg több éves ékszerekre lennék kíváncsi, hogy ugyanúgy csillog mind megvételekor?

Üdv.

2013. jún. 15. 12:31
 1/3 A kérdező kommentje:

A diamondertől: [link]

Vettem körülbelül 1 éve ezt a karláncot, és mostanában vettem észre, hogy el van rózsaszínesedve az acél része... Alig hordtam és dobozba volt tárolva mindig... Most ez nem is nemesacél lehet?? [link]

Ha mégis az akkor eléggé be vagyok parázva, hogy a többivel ilyen ne forduljon elő... Ugyanis ez a korrodálás, rezes vörös színű valami az acélról sehogy sem jön le!

2013. jún. 15. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez tuti nem nemesacél. 15 éve hordok minden nap két nemesacél gyűrűt, ugyanúgy csillognak mint mikor megvettem, és csak minimálisan karcosak, az pedig kizárt, hogy elszineződjenek. Szerintem mindenképpen megéri a titánium, a nemesacél és a többi hasonló, sokkal jobbak mint az ezüst vagy az arany.
2013. jún. 15. 18:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Ment a Zöld!!!

Valóban én is nagyon nemesacél párti vagyok/lettem!!

Igazából ezüstöt cseréltem le, mert meguntam hogy hetentne kell valami praktikát kitalálni hogy tisztítsam! Kicsit izzadósabb vagyok és az ezüst kb 2 hét és már színeződik, a nemesacél viszont... hát tényleg nemes, az a jó különböző fajtákban vannak, matt, fényesebb és az isten se különbözteti meg, ha csak nem ékszerész, és nem 10 centire van tőle, hogy ezüst, esetleg fehérarany!!

Van egy kb. 2 éves láncom, nemesacél pont egy ezüst mellett volt felakasztva a szekrény oldalára, most elővettem őket, a nemesacél csillog-villog, az ezüst pedig kb. ugy elszíneződött, hogy lehet azt hinnék róla hogy arany... ha zsebkendőt végighúzok rajta, csak úgy ömlik róla mocsok, a korrozício által keletkezett anyag Azért ez érdekes...

De valóban, ez a karlánc szinte biztos nem nemesacél... Azért írtam nekik egy mailt, hogy mondják meg, hogy mi lehet ez, ha sima fém, akkor megmagyarázódott a kérdéses dolog, nemesacél ilyen szinten nem hisze, hogy korródálodhatna.....

2013. jún. 15. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!