Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Nike mostmár csak ízlésficam...

A Nike mostmár csak ízlésficamos embereknek gyárt cipőket?

Figyelt kérdés
Mert mostanság mindenhol csak ezeket a fura mintás vagy szivárványszínű, neon, iszonyat színű, furcsa talpú, ocsmány darabokat látom. Mi a fene van a Nike-al? Régen még normális sportcipőik voltak.

2014. márc. 16. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Air max...:) Valóban egy ocsmány cipő és persze a pózer homokzsákok lábán már alapdarab az utcán.
2014. márc. 16. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Most is vannak jók, az a baj hogy Magyarországra csak a szar jut el. Tudják hogy bármit hoznak a balkáni magyar majd megveszi, mert Nyáájki.

Felmész a nike.com-ra és meglátod hogy milyen gyönyörű cipőket gyártanak továbbra is. A fura talpú ocsmány darab amire referálsz az meg szerintem a Nike Air Max, az csak egy fajta, van még ezer másik.

2014. márc. 16. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Attól hogy 1000 ember úgy gondolja ízlés ficamos, kivagyi majmoknak gyárt, még ott van több millió ember a földön, aki kifizeti a 30-40 ezret érte, mert ilyenbe érzi jól magát.

Régen is divat volt, csak nem itt keleten, Németben már 90-es évek közepétől már hordták

Én tavaly vettem egyet, kényelmes, jó a lábamnak, és megnéznek benne.

21F

2014. márc. 16. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha egy műbránert veszek a számba engem is megnéznek..:D

Mindenki csak ezzel tud érvelni hogy kényelmes.. Az amelyik nem világít és úgymond normális színe van az még elmegy SPORTOLÁSRA! Nem utcára! Amelyiknek meg világító ocsmány meg mindenféle színük van az meg sehova nem megy el max gyújtósnak.

2014. márc. 16. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
88%
Persze, hogy megnéznek benne, én is mindig megnézem, ha valakin ronda cipő van:DDD
2014. márc. 16. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!