Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözzek? Min változtas...

Hogyan öltözzek? Min változtassak? 15/f

Figyelt kérdés

Mindig is az átlagos mondhatni "örökdivat" öltözködésű voltam.

Mostmár kezdek kicsit változtatni:

Szürke cipő ( [link] ilyen megnéztem az összeset, kb ez az eggyetlen amelyik tetszett)

Sima, nem nagyon passzos csőgatya. Általába fekete póló, szintén fekete nike, adidas pulcsival. (márkát azért írok mert pl: adidas akkor általában a vállnál csíkok...)

Milyet ajánlatok, min változtassak?

(nem szeretem ezt a: zöld gatya sárga pólóval divatot, nekem túl páwás.

Az ár az mind1. Csak ne legyen rikító és túl passzos. (174 cm vagyok)

2014. márc. 16. 00:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem ez így jó
2014. márc. 16. 08:02
 2/14 anonim válasza:
A pulcsi cipzáros?
2014. márc. 16. 08:52
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen.
2014. márc. 16. 08:56
 4/14 anonim ***** válasza:
45%

Ez a stílusodtól függ, meg kiknek is akarsz tetszeni.

A magam részéről akinek ott kezdődik a jó márka, hogy Garage store meg adidas melegítő...

2014. márc. 16. 09:01
 5/14 A kérdező kommentje:

Értem, köszi. :)

De a mai korosztály már piszkál mert nem vagyok páva, mint a többi.

Volt h csak azért kekeckedtek mert pl: a nike pulcsi 40e körül volt... De h arra honnan jöttek rá h az annyi :D

2014. márc. 16. 09:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
40 ezerből nekem kijön egy évszaknyi cuccom...
2014. márc. 16. 09:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem öltözködhetnél úgy hogy egy kicsit több élet lenne benned..gondolok itt a színekre. Pl egy sötét(sötétkék,fekete,szürke) nadrág egy fehér pólóval amire ráveszed a fekete pulcsid. A cipő nem rossz(3 DC-m van.:)) de kereshetnél olyat aminek van színe is

PL: Nekem ezek is tetszenek bár kinek mi az ízlése.. [link]

vagy esetleg ez, ebben nincs annyi szín: [link]

2014. márc. 16. 09:21
 8/14 A kérdező kommentje:

Nekem is majdnem h az összes cipő dc, de akkor a fekete csőgatya (nem az a nagyon passzos) meg a sima farmer maradhat?

A póló általába fekete vagy fehér.

A legszinesebb pulcsim is szürke, fekete egy piros nike jellel. A cipőn nem igazán szeretnék változtatni, inkább a felsőn.

(barna a hajam és a szemem is, nem hordok sapkát, szemüveget esetleg külföldön ha nyaralok, vagy a balatonon.)

2014. márc. 16. 09:44
 9/14 A kérdező kommentje:

+ 3 hónapja járok kondiba het 4x 2ó.

A stílusom az picit félénkebb, kis önbizalomhiány, barátságos, általába mindenkivel jól kijövök. Nem az a nagyon bulizós. Nem verekedős, beszólogatós.

Kapcsolatba se ez az alkalmis.

Csak az összes szint úgy ilyesmi csaj foglalt. Legalábbis akit szeretek, annak van barátja. Bár szerintem már a teljes baráti kör felismert...

2014. márc. 16. 10:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A gyúrás nehéz része a helyes kaja nem a 4*2 óra (ami felesleges).

Bulizni járni KELL.

Még senki sem lett attól menő, hogy bunyózott.

Nem csak a kemény fickóknak van csaja...

40 ezer egy szar pulcsira... Kicsit utálom amúgy a fajtádat amúgy, hogy őszinte legyek. Tele van pénzzel azt nem tud már mit kezdeni magával 15 évesen. Olyan lehetőségeim lennének (és lettek volna 15 évesen), mint neked...

2014. márc. 16. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!