Hogyan öltözzek? Min változtassak? 15/f
Mindig is az átlagos mondhatni "örökdivat" öltözködésű voltam.
Mostmár kezdek kicsit változtatni:
Szürke cipő ( [link] ilyen megnéztem az összeset, kb ez az eggyetlen amelyik tetszett)
Sima, nem nagyon passzos csőgatya. Általába fekete póló, szintén fekete nike, adidas pulcsival. (márkát azért írok mert pl: adidas akkor általában a vállnál csíkok...)
Milyet ajánlatok, min változtassak?
(nem szeretem ezt a: zöld gatya sárga pólóval divatot, nekem túl páwás.
Az ár az mind1. Csak ne legyen rikító és túl passzos. (174 cm vagyok)
Ez a stílusodtól függ, meg kiknek is akarsz tetszeni.
A magam részéről akinek ott kezdődik a jó márka, hogy Garage store meg adidas melegítő...
Értem, köszi. :)
De a mai korosztály már piszkál mert nem vagyok páva, mint a többi.
Volt h csak azért kekeckedtek mert pl: a nike pulcsi 40e körül volt... De h arra honnan jöttek rá h az annyi :D
Szerintem öltözködhetnél úgy hogy egy kicsit több élet lenne benned..gondolok itt a színekre. Pl egy sötét(sötétkék,fekete,szürke) nadrág egy fehér pólóval amire ráveszed a fekete pulcsid. A cipő nem rossz(3 DC-m van.:)) de kereshetnél olyat aminek van színe is
PL: Nekem ezek is tetszenek bár kinek mi az ízlése.. [link]
vagy esetleg ez, ebben nincs annyi szín: [link]
Nekem is majdnem h az összes cipő dc, de akkor a fekete csőgatya (nem az a nagyon passzos) meg a sima farmer maradhat?
A póló általába fekete vagy fehér.
A legszinesebb pulcsim is szürke, fekete egy piros nike jellel. A cipőn nem igazán szeretnék változtatni, inkább a felsőn.
(barna a hajam és a szemem is, nem hordok sapkát, szemüveget esetleg külföldön ha nyaralok, vagy a balatonon.)
+ 3 hónapja járok kondiba het 4x 2ó.
A stílusom az picit félénkebb, kis önbizalomhiány, barátságos, általába mindenkivel jól kijövök. Nem az a nagyon bulizós. Nem verekedős, beszólogatós.
Kapcsolatba se ez az alkalmis.
Csak az összes szint úgy ilyesmi csaj foglalt. Legalábbis akit szeretek, annak van barátja. Bár szerintem már a teljes baráti kör felismert...
A gyúrás nehéz része a helyes kaja nem a 4*2 óra (ami felesleges).
Bulizni járni KELL.
Még senki sem lett attól menő, hogy bunyózott.
Nem csak a kemény fickóknak van csaja...
40 ezer egy szar pulcsira... Kicsit utálom amúgy a fajtádat amúgy, hogy őszinte legyek. Tele van pénzzel azt nem tud már mit kezdeni magával 15 évesen. Olyan lehetőségeim lennének (és lettek volna 15 évesen), mint neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!