Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözzek? Min változtas...

Hogyan öltözzek? Min változtassak? 15/f

Figyelt kérdés

Mindig is az átlagos mondhatni "örökdivat" öltözködésű voltam.

Mostmár kezdek kicsit változtatni:

Szürke cipő ( [link] ilyen megnéztem az összeset, kb ez az eggyetlen amelyik tetszett)

Sima, nem nagyon passzos csőgatya. Általába fekete póló, szintén fekete nike, adidas pulcsival. (márkát azért írok mert pl: adidas akkor általában a vállnál csíkok...)

Milyet ajánlatok, min változtassak?

(nem szeretem ezt a: zöld gatya sárga pólóval divatot, nekem túl páwás.

Az ár az mind1. Csak ne legyen rikító és túl passzos. (174 cm vagyok)

2014. márc. 16. 00:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi... Lehet h utálsz vagy a fajtámat, de ez mivel változtat bármin? Am köszi a válaszod, nem eszek sokat pl: csokit nem eszek, ink saláta. Csak èn nem azok a "gazdagok" közé tartozom aki mindent megvesz mert megteheti... A cipő, pulcsi, ezeket nyári munkábol vettem, a szüleim csak helyet adnak ahol lehetek, nem vesznek cuccokat, meg nem is szeretem ha vesznek. Pl: a nyári pénzem több mint felét ajándékra költöttem... De még szerintem mindig a kínai farmer a legjobb farmer :), legalábbis az az 1 amiböl fölös jobbat venni. Bulizni szoktam, nem sokat, csak annyi dohányost mint ott :/ az picit taszít... Csajozni meg ink külföldön v kondiba... Esetleg utcán ha úgy jön össze.
2014. márc. 16. 11:26
 12/14 anonim ***** válasza:

uh ez nekem is tetszik: [link]

Szerintem nincs gond az öltözködéseddel max. annyi , hogy szerintem hordj bebújós pulcsikat. Sokkal jobban néznek ki:D

2014. márc. 16. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát igen jóízlést nem is igen lehet venni...
2014. márc. 16. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem mindennél a legfontosabb, hogy egy jó Nike vagy Adidas cipő legyen rajtam, mely cipők mindenféle ruhákhoz jól illenek, és attól jobb nem is kell :D
2014. márc. 26. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!