Mi baja az embereknek a rövidnadrág+harisnyával?
Ilyesmire gondolok. Szerintem szép, de sokan valamiért ellenzik a rövidnadrág + harisnyát... nem értem mi okból.
Csupa az ami a szandal+zokni komboval, undorito, alpari es nem utolso sorban ertelnetlen!
Mivel melegben rovidgatyat veszunk, de akkor minek ala harjsnya?
Harisnyat meg hidegven veszunk, de rovidgatya nelkul!
Es a nagy kerdes nyaron minek is a ketto egyszerre?
Ez hülyeség, harisnyát nem mindig azért veszünk mert fázunk... ki hordana akkor 20 deneset? Pont semmit nem ér a hideg ellen az ilyesmi.
Én mondjuk azért hordom úgy mint a képen is, mert fekete pöttyös a lábam (bőr alatti szőr) és heges is... elég gáz úgy megjelenni bárhol is.
Ez még szép is, de sokan elég ronda, cigányos összeállítást csinálnak pl nyári, világos farmershorttal.
Bbrrrr
Azért, mert csövik, mert ők nem vennék fel, de azért irigykedni kell tudod ;)
Én rövid gatyával vettem fel neccharisnyát (normálisat) , acélbetétessel, éreztem legelőször, h mindenki néz, de aztán megszoktam és már nem figyeltem :))
amit linkeltél nem rossz.
de van olyan harisnya+rövidnadrág duó, amitől hányingert lehet kapni:D
Amit linkeltél, tényleg szép. Meg amikor szövet térdnadrágot húznak harisnyával, az is nagyon ízléses viselet.
Amitől a falnak futok, az az, amikor világosra koptatott farmersortot vesznek fel fekete harisnyával. Az iszonyú csúnya, nem ízléses. A farmersortot egyáltalán nem kell harisnyával kombiálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!