Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi baja az embereknek a...

Mi baja az embereknek a rövidnadrág+harisnyával?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmire gondolok. Szerintem szép, de sokan valamiért ellenzik a rövidnadrág + harisnyát... nem értem mi okból.

2014. aug. 12. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mert általában ez szokott a végeredmény lenni:

[link]

[link]

[link]

Amit te linkeltél az tényleg szép. De kevés olyan rövidnadrág és harisnya van ami összepasszolna. Ezért is rontják el sokan és lesznek bohócok az utcán. No meg előnyben részesítik a színes harisnyát egy kék farmernadrághoz ami még rosszabb.

És igen, harisnyát leginkább elegánsabb ruhákhoz szoktak felvenni. Nem is az hogy nyáron minek harisnya, mert az ilyen nerc semmit nem ér. Csak szimplán nem utcai viseletre szokta meg az emberi szem.

Nekem is csúnya a lábam, heges, sebes, pöttyös, fekete szőrtüszős de baromira nem érdekel. Ha egy kövér nő felhúz cicagatyát meg passzos pólót amiből folyik mindenhonnan a háj, akkor én miért ne mutogathatnám a pöttyös lábam? Meg feleslegesnek érzem hogy még jobban melegem legyen a harisnya miatt.

2014. aug. 13. 05:17
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van egy ket sepruvenam, akkor en is vegyek fel a rovidgatyam ala harisnyat, hogy ne latszon?

Amugy fiu vagyok.

2014. aug. 13. 09:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Karsay zoltan, te vehetsz. Eggyel több vagy kevesebb defekt már nem számít.
2014. aug. 13. 09:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Teljesen jól néz ki, amit linkeltél.
2014. aug. 13. 12:39
 15/18 anonim ***** válasza:

13-as! Ki az a Karsay Zoltan? Nem ertem!

De igazad van sok itt a kerdezok kozott a defektes, nemely valaszoloval egyutt!

Udv. A csapatban!

2014. aug. 13. 12:51
 16/18 anonim ***** válasza:

És miért kell foglalkozni azzal,hogy állítólag nem mutat jól? Nekem tetszik így, nem értem mit lehet ezen rágódni vagy kivetni valót találni?! Az embereknek maguk kényelme szerint és tetszése szerint kellene öltözniük, leszarva ki mint gondol. Aki nem képes maga öltözködni, fogadjon stylist!

Egyébként férfiként én is hordok harisnyát rövidnadrághoz mert tetszik, nem érdekel, ha van akinek nem tetszik.

2014. aug. 13. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért, nekem nagyon tetszik nőkön is és én is imádom különféle színekbe normál rövidnadrággal, pasiként.
2014. aug. 16. 17:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Tényleg szép amit linkeltél, csak az a baj,hogy még mindig nagyon kevesen tudják eltalálni a jó ízlést .Ha a képen a harisnya fölött farmergatya volna, arra már én azt mondanám, hogy eléggé tinilányosan néz ki.De így teljesen tökéletes. Szép nőiesen meg akkor mutatna jól, ha a megfelelően hozzáillő ruhadarabokkal tudja kombinálni.
2014. aug. 20. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!