Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen oltozkodes jon be a...

Milyen oltozkodes jon be a csajoknak?

Figyelt kérdés

14 eves vagyok.

Es nem volt meg baratnom..es most igy nyarra szeretnek egyet es egyik baratomtol hallottam hogy a lanyok elsonek a fiu stilusat nezi meg..szoval mutassatok ruhakat vagy akarmi csak legyen celravezeto:D koszi:D

2014. aug. 17. 00:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem pl. Az jön be, ha nem ezzel foglalkozik.

vegye föl amije van.

farmer, póló, sportcipő

mindenkinek van

2014. aug. 17. 02:06
 2/9 anonim ***** válasza:
A newyorkerbe vannak jo fiu ruhák és divatosak is nekem olyan stilusu fiuk jönnek be
2014. aug. 17. 08:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel én szeretem a divatot, így imponáló ha egy férfi is divatos. És tudod szépen felöltöztetve könnyebb eladni mindent. Hát mivel te elég fiatal vagy, nem nagyon nézem a teen szekciókat a boltokban de kerestem pár fiút lookbook-on tanulj tőlük.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 17. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:

utolsó ezek hol férfiak?

az egyiken ott virít a cicanaci a másik meg öltönyben..

14 évesen aki naponta öltönyt hord, nekem arról az jön, hogy a tipikus "üzletelő cigány"

kérdező, azt vedd fel ami neked tetszik, valakinek be fog jönni.

ne állj be a tömegbe, úgy hogy férfi létedre felveszed a feszülős, jóformán cicanadrág féle gatyát az ermeksszel.

meg nem hiszem hogy egy lányt pont a ruhád miatt fogsz elbukni:)

2014. aug. 17. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Először is, nem nagy dolog, hogy 14 évesen ne mvolt mé barátnőd, ráérsz.

Másodszor, 16 éves lány vagyok, egy fiún elsőnek a haját nézem meg, másodszor a cipőjét, de, hogy felfigyeljek rá, egy összeszedett, jó kisugárzás kell. Ha a csávóról ránézésre megmondom, hogy egy nagyképű p*cs, messziről elkerülöm. De ha jó stílusa van és kedvesen néz ki, akkor van, hogy elidőzik rajta a szemem.

Harmadszor, a lookbookos csávóknak nagyon jó, de néha túl egyedi stílusuk van, ettől eltekintve mindnek adnék egy esélyt, döntse el a személyisége. De 14 évesen nem kell így kinézned, ez majd kialakul később...

2014. aug. 17. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
#4-nek üzenem, hogy jobban nézze meg, mert így van írtam hogy "divatos FÉRFIAKAT" kedvelem. És a kérdezőnek "FIÚKAT" kerestem. És az hogy van egy aki 1× felvett öltönyt a többin nem láttam. Nonszensz. És bnőmre gondolva az elmúlt gimis évekre folyton sírt hogy nincs barátja. Miközben 3-an is udvaroltak neki. De ő ilyet mondott nekem: "Én mivel igyekszem divatos lenni, egy divatos fiút képzelek el magam mellé, és egyikőjük sem ilyen." Majd megunta hogy 4 éven át nem volt barátja, és most nyáron a 3 udvarló közül jár az egyikkel. Én csak annyit mondok a kérdezőnek, hogy ha divatosan öltözködik nagyobb az esélye. De látod a sportos gyereknek is összejött 2 év után. Lényeg hogy mindenki tud döntést hozni hogy mit vesz fel, de manapság a külsőség ami számít elsőnek. Én sem divatoltam, nem is volt barátom. Rájöttem hogy ebben a felszínes világban csak a külső imponál, szóval ruhatárat cseréltem stb és lett is barátom.
2014. aug. 17. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Én pl a sportos, vagy kissé elegáns stílust szeretem fiúkon, mint ezek. (Ne Neymart nézzétek, eskü nem miatta linkeltem be ezeket, hanem mert imádom a stílusát.)

[link] (-sapi :D)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 17. 15:38
 8/9 anonim válasza:
Hülyeségnek tartom. Lehet, hogy azt nézi meg először, de ha hozzá sem tudsz szólni, nagyrészt mindegy, és le vagy írva. És a szeretnék nyárra egy barátnőt kijelentés után nem hiszem, hogy túl nagy sikere lenne a dumádnak.
2014. aug. 17. 18:43
 9/9 anonim válasza:
Ha egy olyan lány tetszik aki az osztálytársad akkor próbálj meg közeledni felé pl.:ülj 1 paddal mögé mondj neki vicceket vagyis nevettesd meg szóval lehet hogy 41%-ban a külsőről szól de a legtöbb lánynak inkább a belső legyél érzékeny.Írj rá fb-on hogy mi volt a házi utána már írhatod hogy mit csinál? és így tovább próbálj meg minél többet beszélni vele de ne legyél túl rámenős.Szerintem 1 farmer 1 egyszínű póló és 1 sportcipő.De mivel most már hideg van valami stílusos kabát. Ja és ne legyél vele bunkó.Így és ha eddig eljutottál szerintem mond el neki mit érzel hidd el ha nemet is mond értékelni fogja :)
2014. nov. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!