Milyen oltozkodes jon be a csajoknak?
14 eves vagyok.
Es nem volt meg baratnom..es most igy nyarra szeretnek egyet es egyik baratomtol hallottam hogy a lanyok elsonek a fiu stilusat nezi meg..szoval mutassatok ruhakat vagy akarmi csak legyen celravezeto:D koszi:D
Nekem pl. Az jön be, ha nem ezzel foglalkozik.
vegye föl amije van.
farmer, póló, sportcipő
mindenkinek van
utolsó ezek hol férfiak?
az egyiken ott virít a cicanaci a másik meg öltönyben..
14 évesen aki naponta öltönyt hord, nekem arról az jön, hogy a tipikus "üzletelő cigány"
kérdező, azt vedd fel ami neked tetszik, valakinek be fog jönni.
ne állj be a tömegbe, úgy hogy férfi létedre felveszed a feszülős, jóformán cicanadrág féle gatyát az ermeksszel.
meg nem hiszem hogy egy lányt pont a ruhád miatt fogsz elbukni:)
Először is, nem nagy dolog, hogy 14 évesen ne mvolt mé barátnőd, ráérsz.
Másodszor, 16 éves lány vagyok, egy fiún elsőnek a haját nézem meg, másodszor a cipőjét, de, hogy felfigyeljek rá, egy összeszedett, jó kisugárzás kell. Ha a csávóról ránézésre megmondom, hogy egy nagyképű p*cs, messziről elkerülöm. De ha jó stílusa van és kedvesen néz ki, akkor van, hogy elidőzik rajta a szemem.
Harmadszor, a lookbookos csávóknak nagyon jó, de néha túl egyedi stílusuk van, ettől eltekintve mindnek adnék egy esélyt, döntse el a személyisége. De 14 évesen nem kell így kinézned, ez majd kialakul később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!