Szerintetek a rocker stilus csak a vékony csajoknak áll jól?
Én is mondhatom magam rockernek, alternatívabb stílussal. Amikor picit ducibb voltam (172 centihez 85 kiló körül) akkor a fiús cuccokat és a sötét farit preferáltam, mert eltakart, és nem éreztem magam rosszul benne. Nyilván egy pici csajon jobabn áll az S-es férfipóló, mert vékonyka lábak lógnak ki alóla. De én is magabiztos voltam, attól, hogy nem vagyok egy nádszál simán felvettem amit akartam. Most 73 kilósan (rajta vagyok az ügyön:D) szeretek nőiesen öltözködni, ruhák bakanccsal, smink, stb. Nem kell fűző-magassarkú csak egy jól szabott, derekánál húzott ruha meg a Martensem :)
Mindkét stílussal jól éreztem magam, de most, hogy egyre inkább kényelmesebben vagyok a bőrömben, bátrabban villantom ki a térdemet vagy a hátamat, ha arról van szó. Nem kihívóskodok, és olyan darabokat igyekszem találni, amik illenek az alakomhoz, sokan dícsérgetnek :D
Szóval hordd bátran ami tetszik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!