Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az vékonyabbakon, vagy a...

Az vékonyabbakon, vagy a kövérebbeken mutat nevetségesebben a csontvázas leggings?

Figyelt kérdés
Nem terveztem venni, csak sokat gondolkodtam ezen a kérdésen... jómagam a vékonyak táborát erősítem, de nem tudom, kin mutatna hülyébben. Szerintem ez egy olyan minta, amit csak a tökéletes alakúak hordhatnak... :/

2014. márc. 24. 20:38
 1/8 anonim válasza:
76%
szerintem vékonyabbokon de nézegess képeket :)
2014. márc. 24. 20:44
 2/8 anonim válasza:
100%
Hát igen sem kövéreknek sem anirexiásoknak nem áll jól a normál testalkatúaknak viszont igen:) aki túl vékony hozzá az már ilyesztő...
2014. márc. 24. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek se áll jól, max faransgkor.
2014. márc. 24. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Most muszáj anorexiásnak írni? Jó, tudom, nem ez volt a válaszodnak a lényege (csak félig), de egyszerűen nem tudok elsuhanni ezek a megjegyzések fölött. Pedig azt hittem, egy idő után immúnis leszek rá, de nem... Na de hogy azt hidd, hogy most itt sajnáltatom magam, mert nem, csak... ajhh, nem tudok fogalmazni.

De azért köszönöm a válaszokat, remélem még mások is írnak.

2014. márc. 24. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a hozzászólásoddal, kérdező, én is vékony vagyok és gyűlölöm ezt az anorexiázást :D Legtöbb ember szerint van három típusú ember: kövér, normál, anorexiás.

Inkább jobban tennék az emberek ha utánaolvasnának az anorexia jelentésének. ;)

Vékony és vastag lábakat egyaránt kiemeli a fekete leggings,tehát leginkább a tökéletes alakúaknak való, de ha jól érzi benne magát az ember, akkor nem számít :)

2014. márc. 25. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve a leggings mar onmagaban hulyen mutat,mivel tulajdonkeppen egy szal vastagabb harisnyarol beszelunk,es hat abba kimenni az utcara, olyan mint ha en egy szal jegerbe nyomnam...
2014. márc. 25. 17:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Pont én vagyok az az ember, akit kiráz a hideg, ha meglátok valakit leggingsben és rövid pólóban... És ez a mi sulinkban kb. 2 másodpercenként megtörténik... Hosszú pólóval/pulcsival viszont fel lehet venni.
2014. márc. 26. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kövéreken, főleg ha látszódnak a hurkák.. Ironikus. :)

Vékonyakon inkább ijesztőnek mondanám.

2014. máj. 15. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!