Csajok, ismeritek hogy mi az a leggings? Rájöttetek már, hogy hogyan kell hordani?
Nagyon sok lány nem tudja hogyan kell hordani egy ilyen ruhadarabot. Engem ez mélységesen felháborít.
Itt van egy kis segítség,hogy hogyan kell hordani.
Hát én nem tudok az ilyenekre nem ránézni. Tegnap is mit láttam? Egy csaj világos színű cicanadrágban álldogált. A seggét persze nem takarta semmi, és még rendesen be is vágott a "csíkjába" a harisnya hátsó, függőleges varrása. Hát úgy ledöbbentem, majd utána meg mosolyogtam magamban. :D
Tesi órán is rendszeren ez van, csak ott a csajokat még alulról is látni, a különböző gyakorlatok miatt. Azóta már feltűnt, hogy nem is vesznek át tesi nadrágot, csak amiben jöttek, abban mennek. Érdekes..
Előző vagyok, ez még lemaradt.
A világos harisnyás csajnak, oké jó feneke volt, ezt nőként mondom, nah de akkor már ennyire kell mutogatni??? Ennyi erővel akkor mászkáljon az utcán egy szál pucér seggel.
az 1 dolog h ha egy dagi csaj jön így öltözve az nem tetszik. de akkor ne nézz oda.
viszont ha egy fullos csaj, formás popsival és lábakkal így hordja a leggingset, hogy látszik a feneke, azzal nincs gond.
szomorú hírt kell közölnöm, ha ez téged felháborít, akkor bizonyára homokos vagy!
Ha meg nő vagy akkor
1: ha ronda, ne nézz oda (mi férfiak is látunk egy tonna ízléstelen csávót - rózsaszín ing, szolis fej, dekoltázs, csőnadrág - de nem nézünk oda - még azt is eltűrjük h ezek a majomemberek bejönnek a csajoknak)
2: ha nem ronda, ne irigykedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!