Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, ismeritek hogy mi az...

Csajok, ismeritek hogy mi az a leggings? Rájöttetek már, hogy hogyan kell hordani?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lány nem tudja hogyan kell hordani egy ilyen ruhadarabot. Engem ez mélységesen felháborít.

[link]

Itt van egy kis segítség,hogy hogyan kell hordani.

2014. márc. 21. 20:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Olyan balgaságokat írsz,hogy csak na.:) Nem irigykedek én semmire és senkire.:) Csak ha már a divat annyira fontos a mai világban,akkor néhány embernek ideje lenne megtanulni öltözködni. És igen is zavar,ha egy öltözködni nem tudó embert látok az utcán.:) És akkor is zavarni fog,ha te itten tótágast állsz.:)
2014. márc. 23. 11:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul sokszor az öltözködni nem tudom egyének osztják a divatról az észt.
2014. márc. 23. 11:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egész osztályból én tartom be egyedül ezt a "szabályt"... de szerintem lehet, hogy még az egész suliból is, pedig 900-an vagyunk... -.- (nem hazudok a számmal)

De a fiúknak meg ez tetszik... legalábbis a suliból. Engem akárhogy kényszerítenének, akkor se venném fel rövid pólóval. (Na jó, azért ha az életem múlna rajta, akkor felvenném... de nem tudom, minek magyarázkodom, inkább abbahagyom)

2014. márc. 24. 20:42
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

lehet nem értek a divathoz annyira, de sztem röhej, hogy itt megy a nagy ízlésesség, h leggingset csak hosszú felsővel, aztán meg kimentek futni az utcára, feszülős futónaciban ami 100%-ban ugyanaz mint a leggings, és ahhoz ugyanúgy rövid pólót vesztek, és mutogatjátok a feneketeket... olyankor nem szólal meg a női önérzet, vagy aki sportol, annak van annyira jó feneke, hogy figyelmen kívül hagyhatja a divatot, etikát meg mittoménmit?

és ha valaki azzal jön h az utca meg a sport más (bár miért lenne más hiszen közterületen futtok) akkor példának hoznám úgy a fiatal nők több mint felét, aki a totál nőietlen és ízléstelen edzőcipőket, meg converseket hordja bárhova megy. ami szintén csakis edzőterembe való.

illetve például farmert, ami meg a férfiaknak való max.

szóval nem kell majomként követni a divatot, csak mert valaki azt mondja, h szerinte így nem jó, attól még nézhet ki jól. ez legalább nőies, már az is nagy szó a mai lányoknál

2014. márc. 25. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:
29%

Előző!

Futni nem cicanadrágban szokás, hanem melegítőben. Annak az anyaga is vastagabb...

A pászos cicanaci nőies, a pászos farmer meg férfias?? Érdekes nézet...

2014. márc. 25. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
te láttál már lányt tavasszal/nyáron melegítőben futni?
2014. márc. 25. 19:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Jahh.
2014. márc. 25. 20:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Am szerintem a feneke még elmegy... De amikor elöl vág be, na az nem túl szép látvány.
2014. máj. 7. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!