Csajok, ismeritek hogy mi az a leggings? Rájöttetek már, hogy hogyan kell hordani?
Nagyon sok lány nem tudja hogyan kell hordani egy ilyen ruhadarabot. Engem ez mélységesen felháborít.
Itt van egy kis segítség,hogy hogyan kell hordani.
Az egész osztályból én tartom be egyedül ezt a "szabályt"... de szerintem lehet, hogy még az egész suliból is, pedig 900-an vagyunk... -.- (nem hazudok a számmal)
De a fiúknak meg ez tetszik... legalábbis a suliból. Engem akárhogy kényszerítenének, akkor se venném fel rövid pólóval. (Na jó, azért ha az életem múlna rajta, akkor felvenném... de nem tudom, minek magyarázkodom, inkább abbahagyom)
lehet nem értek a divathoz annyira, de sztem röhej, hogy itt megy a nagy ízlésesség, h leggingset csak hosszú felsővel, aztán meg kimentek futni az utcára, feszülős futónaciban ami 100%-ban ugyanaz mint a leggings, és ahhoz ugyanúgy rövid pólót vesztek, és mutogatjátok a feneketeket... olyankor nem szólal meg a női önérzet, vagy aki sportol, annak van annyira jó feneke, hogy figyelmen kívül hagyhatja a divatot, etikát meg mittoménmit?
és ha valaki azzal jön h az utca meg a sport más (bár miért lenne más hiszen közterületen futtok) akkor példának hoznám úgy a fiatal nők több mint felét, aki a totál nőietlen és ízléstelen edzőcipőket, meg converseket hordja bárhova megy. ami szintén csakis edzőterembe való.
illetve például farmert, ami meg a férfiaknak való max.
szóval nem kell majomként követni a divatot, csak mert valaki azt mondja, h szerinte így nem jó, attól még nézhet ki jól. ez legalább nőies, már az is nagy szó a mai lányoknál
Előző!
Futni nem cicanadrágban szokás, hanem melegítőben. Annak az anyaga is vastagabb...
A pászos cicanaci nőies, a pászos farmer meg férfias?? Érdekes nézet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!