15+ éves lányok/nők ti hol fogtok venni téli kabátot vagy melyik boltot ajánljátok?
Figyelt kérdés
16/L Max olyan 15 ezer ft ért lenne jó,persze ha van valami tényleg jó akkor lehet pár ezerrel több.Ennyiért lehet szerintetek venni normális kabátot?Most valami új boltot akarok "kipróbálni" .Szóval a H&M-en és a New Yorkeren kívűl.Esetleg tudtok linkelni?2016. szept. 21. 20:02
2/11 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyik sincs a városban, és nem szeretek neten vásárolni szeretem felpróbálni.De a Zara-ban szerintem nem igazán telne ki tizenezer ft -ért amúgysem.
2016. szept. 21. 20:21
3/11 anonim válasza:
És mi honnan tudjuk, hogy milyen boltok vannak a városodban? Hiába írunk le 20 példát, ha egy sincs nálad.
Írd le, hogy milyen boltok vannak a közeledbe..
4/11 anonim válasza:
én zara-ban vettem tavaly leárazva 17ezerért télikabátot. tavasszal pedig 13ezerért egy hosszú, szürke szövetkabátot. most nem fogok újat venni, leárazás előtt biztosan nem, mert ezek még teljesen újak. esetleg ha nem olyan sürgős, te is megvárhatod amíg karácsony után egyből leárazzák a ruhákat, és akkor sok helyen válogathatsz.
15ezerért teljes áron én még nem találtam kabátot sose.
5/11 anonim válasza:
Nem fogok, mert van. Azt turkálóban vettem őket, valódibőr dzsekik, királyul néznek ki. Aláöltözöm. Turi forevör.
6/11 anonim válasza:
Bocsi a fölösleges "azt"-ért.
7/11 A kérdező kommentje:
#4, Hát lehet igazad van...addig a tavalyi kabátom is jó lenne.Kár hogy nincs Zara a közelemben,de hátha a H&M-ben is lesz leárazás.Meg most néztem a Gardrobcsere.hu-n hogy vannak kabátok olcsóbban és szinte teljesen új állapotban.De hétvégén úgyis utazok és ott bemegyek majd a Zara-ba körülnézek, hátha lesz valami 15-20e ft-ig.Amúgy nem tudtok olyan boltot ahol van sötéték parka kabát?
2016. szept. 21. 21:48
8/11 anonim válasza:
Kínaiban, viszont elég alá egy póló, mert kva meleg :) Jó, nagy mínuszokban már kell kötött cucc is, de az ritka.
9/11 anonim válasza:
Tavaly vettem a C&A-ban egy sötétkék parkát. 15 e volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!