Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy a fiatal...

Miért van az, hogy a fiatal lányok >90%-a szinte kizárólag szűk farmert/nadrágot és tapadós pólót hord?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbenek mindig, hogy mennyire fantáziátlanul öltöznek a lányok, kb mintha egyenruhát viselnének. 15 és 30 között kb minden lány/nő testhezálló nadrágot és valamilyen szűk felsőt hord. Egy nőnek annyi lehetősége lenne érdekesen, egyénileg, különlegesen öltözni, és mégsem tudják így kifejezni az egyéniségüket?

2016. szept. 16. 18:13
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

"elég gáz, hogy már az az elvárás, hogy egy lány az egyedi öltözködésével foglalkozzon, azon agyaljon, hogy hogy nézzen ki különlegesen... "

Hát szerintem meg az a gáz, ha egy lány nem foglalkozik azzal, hogy hogyan nézzen ki különlegesen, hogyan tűnjön ki a nagy átlagból. Ha egy embert nem érdekel, hogy hogyan néz ki, akkor az igénytelenség.

És lehet arról dumálni, hogy mindenkit csak a külsőd érdekel, meg hogy ez mennyire felszínes, de a külső azért eléggé a belsőnek a kisugárzása.

Nem véletlen, hogy a fiúk is általában az egyedileg, különlegesen öltözködő lányokra buknak leginkább.

2016. szept. 18. 21:27
 22/27 anonim ***** válasza:

"Hát szerintem meg az a gáz, ha egy lány nem foglalkozik azzal, hogy hogyan nézzen ki különlegesen, hogyan tűnjön ki a nagy átlagból. Ha egy embert nem érdekel, hogy hogyan néz ki, akkor az igénytelenség."

itt nem erről van szó. lehetsz igényes akkor is, ha nem vagy egyedi. érdekelhet a külsőd is, sőt, a legtöbbeket érdekli, mégsem néznek ki különlegesen. ettől még ápoltak, tiszták, járnak fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz, sminkelnek stb.

remélem legalább te ezek után rohadt különleges és egyedi vagy.

"És lehet arról dumálni, hogy mindenkit csak a külsőd érdekel, meg hogy ez mennyire felszínes, de a külső azért eléggé a belsőnek a kisugárzása."

valamennyire. de nézhetsz ki jól, belül meg egy hányadék vagy...

"Nem véletlen, hogy a fiúk is általában az egyedileg, különlegesen öltözködő lányokra buknak leginkább."

ez meg hazugság.

2016. szept. 18. 21:48
 23/27 anonim válasza:

[link]

Mert a fiúk olyan különlegesen és egyedien öltözködnek?

Ha nem tetszik akkor tervezz 'egyedi ruhákat'

Amúgy meg... MI közöd hozzá, hogy ki hogy öltözködik?-.-

2016. szept. 19. 18:52
 24/27 A kérdező kommentje:
#22 ezek után 100%, h a te ruhatárad kb kizárólag szűk farmerből és feszülős pólókból áll. (na jó, biztosan van 1-2 pitsanaci és tank top is, a változatosság kedvéért, gondolom.) Semmi gond, ha te jól érzed magad így, gondolom a legtöbb ember nem is igazán akar semmivel sem kitűnni a többi közül, belesimulni az átlagba a valóban a legkényelmesebb.
2016. szept. 20. 16:38
 25/27 A kérdező kommentje:

#23, nem mondtam, hogy a fiúk különlegesen és egyedileg öltözködnek, az átlag fiú öltözködése még sokkal szánalmasabb, mint az átlag lányé.

Bocs, de mivel nem vagyok büzi, nem az érdekel, hogy a fiúk hogyan öltözködnek, sőt, mivel én eléggé igényesen öltözködöm, nekem csak kisebb konkurencia az igénytelenül öltöző srácok tömege.

Egyébként pont annyi közöm van mások öltözködéséhez, mint akárki másnak más magánéletéhez, gondjaihoz, aki kérdéseket tesz fel vagy válaszol kérdésekre itt a gyakorin.

nem tetszik, nem kell olvasni vagy válaszolni. gondolom, fáj az igazság, hogy pocsékul öltözöl. ennyike.

2016. szept. 20. 16:43
 26/27 anonim ***** válasza:

23!

Ez jo! Valoban szanalmas a fiuk ruhatara is a lanyokehoz hasonloan!

2016. szept. 21. 15:51
 27/27 Dj Bax ***** válasza:
így van mert sexi és szerintme jobban az mint a szoknya miniszoknya és aki fiúként nem így gondolja annak lehet valami kisebb gond biztosan az értékrendjével ízlésével
2018. júl. 17. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!