Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy a fiatal...

Miért van az, hogy a fiatal lányok >90%-a szinte kizárólag szűk farmert/nadrágot és tapadós pólót hord?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbenek mindig, hogy mennyire fantáziátlanul öltöznek a lányok, kb mintha egyenruhát viselnének. 15 és 30 között kb minden lány/nő testhezálló nadrágot és valamilyen szűk felsőt hord. Egy nőnek annyi lehetősége lenne érdekesen, egyénileg, különlegesen öltözni, és mégsem tudják így kifejezni az egyéniségüket?

2016. szept. 16. 18:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
én is olyasmi vagyok mint a 9es. szűkebb naci vagy fenékig eró nem tapados poloval vagy pulcsival,de akkor se tapados ruhat:) engem zavar ha a felsom ramtapad..15L
2016. szept. 16. 20:15
 12/27 anonim ***** válasza:
96%
Szűk nadrágokat és passzos felsőket hordok, időjárástól függőes tornacipővel vagy magassarkú bokacsizmával. Mégis sok dícsérő megjegyzést kapok az öltözködésemre, mert nem tömegcuccokat és a legdivatosabb ruhákat viselem. Egyébként tényleg nehéz úgy öltözködni, hogy minden bolt ugyanazt kínálja. Én speciel rühellem az olyan nadrágokat amik nem passzosak, egyszerűen úgy érzem nem adja ki az alakom. De ne aggódj kérdező, jön vissza a trapéznadrág, remélem abban szexinek és egyedinek találod majd a nőket... Megjegyzem, szerintem az egyik legborzalmasabb ruhadarab a világon
2016. szept. 16. 21:00
 13/27 anonim ***** válasza:
40%
Az igazi gáz, hogy a nadrágokat most már felhúzzák a nyakukig.
2016. szept. 16. 21:44
 14/27 anonim ***** válasza:
15%

Igen tok igazad van kerdezo!

Mintha egyenruha lenne!

En mar rajuk sem nezek mert mintha mindeg ugyan azt a csajt latnam!

Es nem igaz hogy nincs mas a boltba ,csupan nincs fantaziajuk es egymast majmojjak.

Ha meg nem lenne mas a boltba nem kene megvenni es ha nincs kereslet valtoztatnak a kinalaton. Ennyi

2016. szept. 16. 21:49
 15/27 anonim ***** válasza:
91%

Mert ugyanazt lehet kapni mindenhol. Legalább is ami az átlagnak megfizethető, mert egy egyedi tervezésű ruha nem mindenkinek elérhető anyagilag.

Amúgy én épp nem hordok szűk farmert, mert egyszerűen nem tetszik, és már vagy 3-4 éve nem vettem gatyát, mert szinte mindenhol csak ezeket kapni.

2016. szept. 16. 23:03
 16/27 anonim ***** válasza:
15%
gyakran ez a naci dragabb mint egy egyedi:D láttam már 15000ert is.dehogy ki az qki meg is veszi....
2016. szept. 17. 08:12
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

Én szeretem a szűk farmert, bele lehet tűrni a bakancsba. Régen a trapéznadrágot úgy varrattam össze.

Felsőnek meg általában női fazonú zenekaros vagy feliratos pólót hordok.

Azért az még nem egyenruha, hogy szűk farmer és feszülős póló. Rengetegféle farmer és póló van, simán találni egyedit és nem mindegy, hogy mit vesz fel hozzá az ember, milyen mellé a haja, az arca, az egész kisugárzása.

2016. szept. 17. 10:46
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

mert jól néz ki. látszik benne az alakjuk.

elég gáz, hogy már az az elvárás, hogy egy lány az egyedi öltözködésével foglalkozzon, azon agyaljon, hogy hogy nézzen ki különlegesen...

fiúk amúgy sokkal fantáziátlanabbak. gondolkozzanak el ők. :D

2016. szept. 17. 14:33
 19/27 anonim ***** válasza:
25%

Ez mondjuk igaz utcso!

A fiuk a legigenytelenebb oltozkodesuek az biztos!

Kiveve engem!

Nez is a sok hulye mert nem az elvart ruci van rajtam!

Polo, naci,sportcipo es mar mondhatnam hogy ejj de jol nezek ki...

Holott csak ez is egy egyenruha csak a fiuke.

2016. szept. 17. 15:56
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

utolso

fogadjunk szoknyat hordasz! az nem talalhato meg minden fiun

2016. szept. 17. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!