Hogyan lehet valaki ennyire igénytelen?
Nem űber ciki így megjelenni emberek között? Vagy én maradtam le valamiről, és a szakadt melltartó kivillantása a legújabb trend?
:(
Kép:
7-es Vagyok!
Na akkor mar latom mas is eszrevette ,azt hittem csak engem taszit es nem izgat a latvany..
Csak akkor kinek mutogatjak es mi a szandekuk vele??
Mondjuk be nem fulled a pitcsajuk az biztos...
Kérdező, tévedsz. Nem vagyok hasonló öltözetű nő csupán lesz..rom hogy ki hogyan öltözködik. Ha neki tetszik akkor ámen. Nincs jogom elítélni, csak mert neki ez tetszik nekem meg nem.
Tanulj elfogadást, és ne ítélkezz!
Az én stílusom elegáns.
Szerintem erről kérdést kiírni cikibb. Elképzelni nem tudom, hogy lehet valaki ennyire a külsőségek rabja. De ha már ennyire izgatja a téma, akkor kicsit megjárathatná az agyát, aztán ha kellően felpörög, akkor talán feltűnik neki, hogy ez nem szakadás, hanem vagy címke, vagy a melltartó állítható része.
Ui. 1: Nekem legfeljebb az szúrt volna szemet, hogy elüt a melltartó színe. De ha valakinek így van kedve öltözni, akkor tegye. Attól még lehet jó, értékes ember.
Ui. 2: Az esküvőmre tőlem bárki jöhetett volna fürdőruhában, ha lett volna hozzá mersze Budapesten október elején, tizennyolc-húsz fokban. Inkább egy kedves, jószívű fürdőruhás vendég, mint egy kikent-kifent, de bunkó vendég.
12-es!
Annyira birom mikor az izlesficammal rendelkezo kislanyokat vedik meg ezzel jo szoveggel amit Te is irtal, csak az a gind vele hogy Te es a hozzad hasonlo gondolkodasuak sehol nincsenek akkor mikor fiuk rendelkeznek hasonlo rossz stilussal!
Ime egy pelda:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Karácsonykor szeretném, ha lenne esküvőm, szóval nem hiszem, hogy lenne valaki olyan elvetemült, hogy fürdőruhában menne az iszonyat hideg templomba.
Hallottam olyat, hogy az idők során a nők elfognak férfiasodni, a férfiak meg nőiesedni. Az általad linkelt kérdés is ezt bizonyítja, amit most írtam.
Most az, hogy te ízlésficamnak nevezel egy olyan dolgot, hogy kilátszódik a csajnak a melltartója hátul, az nem egyenlő azzal, hogy egy pasi NŐI ruhát szeretne magának venni!!
Egyébként meg, mindenkinek szíve joga olyan majmot csinálni magából, amilyet akar.
Az lenne a legjobb, ha mindenki a saját kis életével lenne elfoglalva, és nem a másikat f..kázná, hogy ő mennyire gusztustalanul van felöltözve! Megjegyzem, ez csak az ő szubjektív véleménye!
17!
De azzal egyenlo ha a lanyok ferfi ruhat hordanak!
Figyi!:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!